PIKNIK UZ DOKTORE: Devojčice uživale u mini performansu!
Foto: Luka Pilipovic

X Factor

PIKNIK UZ DOKTORE: Devojčice uživale u mini performansu!

Pop kultura -
Hvala vam što ste došli da nas podržite! Obećevamo da ćemo dati sve od sebe u superfinalu! Budite uz nas, poručili su momci iz Kristininog benda
1 / 7 Foto: Luka Pilipovic

Muški bend Doktori, superfinalisti X Faktora, proveli su nezaboravno veče sa svojim obožavaocima na Kalemegdanu kako bi se družili, bolje upoznali i napunili baterije za superfinale koje ih očekuje u nedelju uveče u Kombank areni.

Veliki broj tinejdžerki je došlo da podrži ove šarmante momke, a na prijatnom pikniku bila je i njihova, vidno raspoložena, mentorka Kristina Kovač kao i takmičar X Faktora Haris Ćato koji se, nažalost, nije plasirao u superfinale, ali je došao da podrži svoje drugare.

Sjajnoj atmosferi dobrineo je i mini performans "Doktora". Šarmatni momci otpevali su uz gitaru neke od najaktuelnijih hitova, a sudeći po fotografijama devojčice su uživale!

Nakon nastupa, fotografisanja i davanja autograma Armin, Marko, Uroš, Peđa i Nikola su zahvalili svim prisutnima: "Hvala vam što ste došli da nas podržite! Obećevamo da ćemo dati sve od sebe u superfinalu! Budite uz nas, spremamo vam nezaboravan provod u Areni!"

Podsetimo, veliko superfinale je zakazano za nedelju 23.mart kada ćemo saznati ko je nova muzička zvezda Srbije i regiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track