NEMAČKI ZDF O UŽASU O KOME SE ĆUTALO: Neobeleženi avioni ispuštaju strahovite otrove u vazduh!
Foto: Youtube

Stiglo priznanje

NEMAČKI ZDF O UŽASU O KOME SE ĆUTALO: Neobeleženi avioni ispuštaju strahovite otrove u vazduh!

Planeta -
Pritisak javnosti poslednjih nekoliko godina postao je prevelik za vlasti koje su ćutale i izmišljale razne izgovore kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina

NEMAČKA - Na nemačkoj nacionalnoj televiziji ZDF puštena je, u udarnom terminu emisija o tragovima opasnih hemikalija koje ispuštaju neobeleženi avioni.

I dok mnogi i dalje ne veruju da neobeleženi avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu raznim otrovima, u evropskim zemljama se o tome otvoreno govori.

Naime, tragovi hemikalija na nebu svakim danom sve su vidljiviji a pritisak javnosti poslednjih nekoliko godina postao je prevelik za vlasti koje su ćutale i izmišljale razne izgovore kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina.

Klupko je počelo da se odmotava, vlasti nisu u mogućnosti da ćute pa su zaključili da je bolje polako da se izađe sa činjenicama. Naravno, u emisjii nije data cela istina nego polu istina jer bi prava istina stvorila paniku u javnosti. Ovako poluistinom umiruju javnost i na sav glas govore kako se to radi zbog budućnosti čovečanstva.

Neverovatno, ali istinito. Naime, u javnosti je prikazana emisija o tragovima hemikalija u kojima se priznaje njihovo postojanje.

Oni govore o stvaranju mreže otrova oko planete, ali i tvrde da zapravo time sprečavaju Sunce da nas previše greje. U pitanju je globalno zagrevanje, kako kažu, pa moraju da stvore određenu vrstu zaštite koja bi bila između Sunca i Zemlje. I tako uveravaju ljude da su ovi tragovi raznih hemikalija i otrova zapravo humani i da nema njih, Sunce bi nas spržilo.

Pitanje je samo kako su mislili da će neko u to poverovati. Nemci su u emisiji javnosti priznali kako postoje neoznačeni avioni koji nose i puštaju sumpor koji se navodno u avionu spaljuje i pod visokim temperaturama pretvara u sumpor dioksid.

Oni tvrde da sumpor-dioksidom sprečavaju zagrevanje tj. kako kažu sprečavaju Suncu da preterano zagreje Zemlju. Oni prave takozvani hladni omotač oko naše planete ali i isto tako tvrde da taj nadasve vrlo otrovni sumpor-dioksid i njegove čestice nemaju snagu da padnu na Zemlju.

Reporter se u jednom trenutku pita kako je moguće da u atmosferu ubacujemo sumpor-dioksid koji je užasno otrovan, ali odgovora na to nema. Naime, Nemci govore kako je neophodno braniti Suncu da previše grje ljude i planetu. Oni zapravo ne dozvoljavaju sunčevoj svetlosti i toploti da dođu na Zemlju.

Ne prskaju oni samo sumpor-dioksid. Otrovi koje još puštaju u atmosferu da pada po nama su i aluminijum, razni virusi i teški metali kojima je zadatak doslovno da sprže sve prirodno, unište zemlju i učine je pogodnom samo za GMO

Istinu o tragovima ovih hemikalija priznala je osim nemačke televizije i švedska političarka Pernila Hagberg, lider stranke Zelenih.

"Ti dugi beli mlazevi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobeleženih aviona nisu uobičajeni mlazevi", rekla je Hagberg i dodala da je zaprašivanje zajednički poduhvat CIA i NSA.

NE PROPUSTITE:

Kemtrejls iznad Srbije

Kemtrejls ponovo napada

Evo dokaza da nas truju s neba

http://www.youtube.com/watch?v=f1WUOvYtjRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track