MAJKA POBELELA OD UŽASA: Veš-mašina je primala vodu i deterdžent i počela da pere, a kad sam pogledala unutra...  Videla sam da vrišti, ali GLAS NIJE DOPIRAO NAPOLJE!
Foto: Printscreen Facebook/Lindsey Mclver

JEDVA SPREČILI TRAGEDIJU

MAJKA POBELELA OD UŽASA: Veš-mašina je primala vodu i deterdžent i počela da pere, a kad sam pogledala unutra... Videla sam da vrišti, ali GLAS NIJE DOPIRAO NAPOLJE!

Planeta -

Znam da će me osuditi kao lošu majku, ali hoću da upozorim druge da im se ovo ne bi desilo, napisala je Lindzi Maklver na Fejsbuku započinjući priču o najužasnijem događaju svog života.

Lindzi i njen suprog kupili su 8. jula novu "fensi" veš-mašinu i upozorili svoje troje dece da je ne pipaju.

Međutim... Nekoliko dana kasnije, nju i supruga iz sna je trgao sin (4). Dete je stajalo pored kreveta zacenjujući se od plača, ali uspeo je da izusti: "Klo. Unutra. Veš-mašina".

Žena je ko bez duše otrčala u kupatilo i imala šta da vidi. Doboš se punio vodom i deterdžentom i već je počeo da se okreće, a u peni je videla lice svoje najmlađe ćerkice (3).

"Vrištala je, ali napolju se nije čuo ni glas", objašnjava Lilndzi. Roditelji su se uspaničili: mašina je nova, ne poznaju je dobro, još nisu ni pročitali uputstvo za upotrebu kako valja. Poslužila ih je sreća, pa su uspeli brzo da isključe mašinu, otvore vrata i izvuku dete. Malena se malo zagrcnula i imala je nekoliko modrica, ali to je bilo sve.

Mada se plašila da će je osuditi kao lošu majku, Lindzi je u komentarima dobila razumevanje i podršku pre svega roditelja zahvalnih na upozorenju.

Kurir.rs/NBC 2

Foto: Printscreen YouTube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track