AUTOPSIJA RASKRINKALA ISTINU O JEZIVOJ SMRTI DEVOJČICE: Malu Maraju (3) mamin dečko otrovao hloroforom, ubio, zalio cementom i bacio u potok (VIDEO)

stigao izveštaj patologa

AUTOPSIJA RASKRINKALA ISTINU O JEZIVOJ SMRTI DEVOJČICE: Malu Maraju (3) mamin dečko otrovao hloroforom, ubio, zalio cementom i bacio u potok (VIDEO)

Planeta -

Patolozi su ustanovili da je mala Maraja Vuds (3), koja je nestala krajem oktora prošle godine u Džeksonvilu, Severna Karolina, da bi joj telo bilo pronađeno u potoku u blizini kuće, umrla od trovanja hloroformom pošto je prethodno izmrcvarena.

Njeno unakaženo telo bilo je umotane u tri bele plastične kese za đubre, koje su joj bile vezane oko vrata i stavljeno u navlaku za jastuk za dvosed ili trosed.

"Navlaka za jastuk bila je napunjena cementom pomešanim s kamenjem", napisali su patolozi. Malenoj je u plućima pronađena smrtonosna količina hloroforma.

foto: Pritnscreen Facebook

Za ovaj zločin već je optužen Adolf Erl Kimri II (32), momak Marajine majke, Kristi Vuds. Kristi je ćerkicu poslednji put videla živu 26. novembra, kad ju je stavila na spavanje. Sutradan je baš Kimri zvao Centar za hitne slučajeve okruga Onslou i prijavio da je malena nestala iz kuće.

Marajino telo pronađeno je posle pet dana potrage, 2. decembra, u obližnjem potoku. Kimri je u januaru ove godine optužen za ubistvo.

foto: Printscreen YouTube

Kristi Vuds, Marajina majka

Majka tvrdi da ne zna ništa o ovom ubistvu, ali novinari koji su pratili slučaj navode da je znala da je Kimri 20 puta bio optuživan za razne zločine pre nego što je ubio malenu Maraju.

foto: Printscreen YouTube

Marijin otac, Aleks Vuds, tvrdi da je Kimri silovao njegovu ćerkicu, ali u izveštaju s autopsije nema dokaza o tome. Navodi se da je boja anusa bila promenjena, ali ništa više. Između ostalog, dodaje se da je malena imala mnogobrojne modrice po licu, rukama i nogama. Mozak joj je bio otečen, a pluća puna hloroforma.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Zatvor okruga Onslou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track