RUSKI MILIJARDER PREMINUO KADA JE ČUO TUŽNE VESTI: Posle par dana, priča je dobila još tragičniji obrt (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

neverovatan slučaj

RUSKI MILIJARDER PREMINUO KADA JE ČUO TUŽNE VESTI: Posle par dana, priča je dobila još tragičniji obrt (VIDEO)

Planeta -

Ruski milijarder Igor Nekljudov (71) preminuo je iznenada posle vesti da je dečak, koga je udario kolima, umro u bolnici.

Iako su mediji preneli da je bogataš najverovatnije preminuo jer nije mogao da se pomiri sa tužnim vestima, priča je dobila tragičan obrt.

Naime, pre nekoliko dana, Nekljudov je slučajno udario jednogodišnjeg dečaka kolima pri maloj brzini, dok je išao u rikverc.

Jedan od svedoka je rekao da je dečak odrao kolena, a drugi je istakao da vozilo uopšte nije udarilo dete već je ono trčalo i u jednom trenutku se saplelo.

foto: Youtube/Printscreen

Bilo kako bilo, sam milijarder, čije bogatstvo se procenjuje na 15 milijardi, postarao se da dečak ode u bolnicu i prođe kroz sve preglede kako bi se utvrdilo da li je sve u redu.

Međutim, par dana kasnije, u lokalnim medijima se pojavila vest da je dečak preminuo u bolnici.

Ubrzo je preminuo i Nekljudov, a njegovi saradnici su istakli da je na poslu dobio srčani udar. Odveden je u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

U Rusiji se, stoga, povela diskusija da li su lažne vesti bile uzrok njegove smrti.

Inače, Nekljudov je bio u žiži javnosti pre par godina zbog svog bahatog unuka Grigorija Mamurina. Mamurin, zvani Griša, dobio je nadimak "najodvratnija pojava na internetu" zahvaljujući Jutjub kanalu na kom je postavljao kontroverzne video snimke na kojima je od nasumičnih prolaznika tražio da se ponižavaju za novac.

To je veoma razljutilo njegovog dedu koji je onda naredio tinejdžeru da se iz Moskve vrati u rodni Kabarovsk kako bi ga držali na oku.

Kurir.rs/RT Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track