PIJANAC VODI EVROPU! Pada od alkohola, ljubi ruke i glave, ali i ŠAMARA predsednike država! Jedni ga se groze, a drugima je JUNKER CAR! (VIDEO)
Foto: AP

UMESTO VODE, DONOSE MU DŽIN NA SASTANKE

PIJANAC VODI EVROPU! Pada od alkohola, ljubi ruke i glave, ali i ŠAMARA predsednike država! Jedni ga se groze, a drugima je JUNKER CAR! (VIDEO)

Planeta -

Da Žan-Klod Junker voli da popije, često se priča u evropskim medijima.

Primera radi, 2015. godine je dočekao mađarskog premijera Viktora Orbana s rečima "diktator dolazi", a onda ga je razigrano udario po licu.

Belgijskog premijera Šarla Mišela je prilikom dočeka poljubio u čelo.

foto: EPA

Junker, političar iz Luksemburga i predsednik Evropske komisije, poznat je po slobodnom ponašanju, a sve kolege voli dobro da izljubi.

Nedavno je na samitu članica NATO snimljen kako se tetura, a nije mogao da se popne na podijum, pa su ga pridržavali.

Dok on tvrdi kako ima išijas i da ga bole leđa, Dejli mejl je objavio tvrdnje insajdera koji tvrdi da je pio u Briselu i da Jucker voli da "zaviri u čašicu".

Žan Kvatremer, francuski novinar koji godinama prati Evropsku uniju, kaže da je Brisel preplavljen pričama da Junker pije i da je to izmaklo kontroli. Što se tiče njegovih tvrdnji da su ga bolela leđa, posmatrači tvrde da se on smejao i veselio i da nije izgledao kao neko koga nešto boli. Već ranije je Junker u nekim situacijama pokazao neobičnom ponašanje.

"Kada mu tokom sastanka donesu vodu, svi znamo da je to džin", rekao je jedan izvor.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printcreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja