ODBIJENI UDVARAČI PREBILI 5 DEVOJAKA U KLUBU U ŽENEVI: 6 Francuza ih šutiralo i gazilo, jednoj smrskali lobanju, BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

stravično

ODBIJENI UDVARAČI PREBILI 5 DEVOJAKA U KLUBU U ŽENEVI: 6 Francuza ih šutiralo i gazilo, jednoj smrskali lobanju, BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! (VIDEO)

Planeta -

Prošle srede grupa od šest muškaraca brutalno je pretukla pet devojaka starosti od 22 do 33 godine kada su oko pet ujutro izašle iz diskoteke "Petit Palas" u centru Ženeve. Jedna od devojaka je u komi i bore joj se za život, dok je druga teško popovređena

Prema priči svedoka jedan od napadača koga opisuju kao mišićavog i s aplavom kosom počeo je da se udvara devojci koja ga je odbila i krenula sa drugaricom da napusti kljub. Njih šestorica su ih tada krenula da ih vređaju, a onda su krenuli da ih udaraju i šutiraju. Svedoci kažu d asu ih brutalno šutirali i dok su onesvešćene ležale na zemlji. razbojnici su napali i devokle koje su pokušale da ih odbrane, a onda se razbežale pre nego što je stigla policija.

"Kada sam stigao, dočekao me je užasan prizor, devojke su ležale na zemlji. Jedna je imala otvoren prelom glave i bila je oblivena krvlju. Drugoj je lice bilo otečeno. Treća je ležala na zemlji, bez svesti", kaže Fris (50), šef najstarijeg kluba u Ženevi, koji je među prvima pritekao devojkama u pomoć.

Izbacivač Džek (35) kaže da ovako nešto još nije video:

"Iako radim na obezbeđenju, nisam navikao na ovakvo nasilje. Dotrčao sam kad sam čuo krike. Jedan od gostiju diskoteke, koji se predstavio kao Paul (25), kaže da su napadači još u diskoteci uznemiravali prvu žrtvu.

"Odvratno je kad neko tako reaguje na odbijanje", rekao je on.

Policija je uspela da identifikuje većinu nasilnika. Kako prenosi švajcarski "Blik", reč je o francuskim državljanima koji žive u mestu blizu švajcarske granice, pa je švajcarsko Savezno ministarstvo pravde zatražilo prenošenje postupka u nadležnost francuskih organa, kako bi se omogućilo njihovo proterivanje. Francuski istražni organi saopštili su da će objaviti kada osumnjičeni budu uhapšeni.

Kurir.rs/Blik

Foto printscreen Blik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track