PRIJAVIO JE DA SU MU NESTALE TRUDNA ŽENA I PASTORKE (3 i 4), A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Dok je govorio na TV o nestanku porodice krio je NAJMRAČNIJU TAJNU (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

UŽAS!

PRIJAVIO JE DA SU MU NESTALE TRUDNA ŽENA I PASTORKE (3 i 4), A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Dok je govorio na TV o nestanku porodice krio je NAJMRAČNIJU TAJNU (VIDEO, FOTO)

Planeta -

U istrazi u američkoj saveznoj državi Koloradu, u kojoj je učestvovao i FBI, došlo je do dramatičnog preokreta kad je Kristofer Vots (33), koji je pre nekoliko dana prijavio nestanak trudne supruge Šenen (34) i pastorki Selest (3) i Bele (4), priznao da ih je ubio i njihova tela bacio.

Vots je napravio pravu mrežu laži, ali iskusni istražioci su ga pročitali i konačno naveli da prizna.

U sredu uveče je odveden u pritvor i tamo je priznao zločin.

On je u ponedeljak prijavio policiji da mu nema supruge Šenen, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće i vraćala se sa službenog puta. Na pitanje gde su devojčice, rekao je da su kod njihovog biološkog oca. Istraga je počela, mejnstrim mediji su objavili priču, Vot čak dao izjavu za emisiju "Tudej" (Today) televizije En-Bi-Si (NBC).

Vot je napričao kako se Šenen vratila sa službenog puta u ponedeljak u jedan noću. Započeli su razgovor, koji je postao "emotivan", pa su pričali do 5.15 ujutro. Bacio je pogled na monitor, video da devojčice mirno spavaju i otišao na posao. Zabrinuo se kad mu žena nije odgovarala na es-em-esove, a počeo je da paniči kad je oko podneva video preko kamere na zvonu na vratima kako porodični prijatelj zvoni, ali mu niko ne otvara.

foto: Printscreen Facebook

"Kad sam došao kući, unutra je bilo sablasno. Nije bila tu. Ni dece nije bilo. Nemam predstavu gde su", ispričao je Vots prisutnim medijima. Dodao je da je zatekao njen automobil parkiran pred kućom, a u kući su bili njen novčanik, mobilni telefon i torbica. Tada je odlučio da pozove policiju.

Međutim, ubrzo zatim dao je izjavu za televiziju Fox da mu je Šenen rekla da ide s devojčicama kod prijateljice. Čak je pogledao direktno u kameru i obratio im se: "Šenen, Bela, Selest, vratite se ako me čujete. Ako je kod vas, samo je vratite kući".

foto: Printscreen Facebook

Na novinarsko pitanje da li su se posvađali pre nego što mu je žena nestala, rekao je: "To nije bila svađa, nego emotivna rasprava. Tako bih rekao". A onda se bolno nasmešio i dodao: "Samo želim da se vrate. Ovo mora da se prekine. Neko mora da se oglasi".

U istragu lokalne policije uključio se FBI i Vots je u sredu uveče priveden u policiju. Istovremeno, istražioci su ušli u njegovu kuću i počeli da pretražuju. Ubrzo zatim, Vots je progovorio i priznao.

Kako ih je ubio, kada, zašto - ne zna se još, jer policija još ne želi da objavljuje detalje. Vots se u međuvremenu pojavio pred sudijom.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja