ĐAVOLOVE DEVICE ČARLSA MENSONA: Jezivi snimci posle 40 godina otkrivaju kako je vođa kulta ISPRAO MOZAK sledbenicama (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen/ Youtube

MLADE I LEPE

ĐAVOLOVE DEVICE ČARLSA MENSONA: Jezivi snimci posle 40 godina otkrivaju kako je vođa kulta ISPRAO MOZAK sledbenicama (VIDEO)

Planeta -

Snimci skrivani 40 godina otkrivaju kako je Čarls Menson kontrolisao sledbenice kulta. Na snimcima se vide kako devojke obrijanih glava rukuju noževima i vatrenim oružjem i diskutuju šta bi se dogodilo ako bi neko pretio njihovom "Čarliju".

Stojeći iza običnog drvenog stola u starinskoj kolibi, oči triju devojaka izgledaju prazno i stakleno, dok im osmeh deluje kao da su upravo doživele mističku viziju.

"Mogli bismo da uzvratimo tako brzo", kaže devojka u sredini.

"Čime?", pita osoba koja se nalazi iza kamera.

"Bilo čime", kaže devojka sa desne strane.

"Kako god. Šta god da je pri ruci. Mi smo životinje!," nastavlja.

Devojke, koje nose jakne sa natpisima "Đavolove device", "Đavolove veštice" i "Đavolove ćerke" na leđima, nisu glumice. Ove reči izgovaraju sa verom i ozbiljnošću.

O Čarlsu Mensonu govore sa takvom slepom odanošću kao da su u srodstvu. Menson je bio poznat po "ispiranju mozga" svojim mladim sledbenicima, kako bi počinili seriju brutalnih ubistava tokom leta 1969. godine u Los Anđelesu, koja su šokirala svet.

Menson je tokom 1960-ih godina u kalifornijskoj pustinji osnovao zajednicu "Porodica". Smatrao je sebe "reinkarnacijom Hrista" i podstakao sledbenike na niz ubistava ne bi li izazvao rasni rat crnaca i belaca, u kojeme bi, po Mensonu, pobedili belci.

Menson, odgovoran za ubistvo 35 osoba, među kojima i glumica Šeron Tejt, preminuo je u novembru prošle godine u 83. godini.

Guru koji je postao ubica, s kukastim krstom istetoviranim na čelu, jedan je od najpoznatijih kriminalaca u SAD u zatvoru je proveo više od 40 godina.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track