ENGLEZI IZDAJU STANOVE I NE TRAŽE KIRIJU: Ne moraju ni računi da se plate, ali postoji jedan SKANDALOZNI USLOV (VIDEO)
Foto: Printscreen BBC

besplatno stanovanje

ENGLEZI IZDAJU STANOVE I NE TRAŽE KIRIJU: Ne moraju ni računi da se plate, ali postoji jedan SKANDALOZNI USLOV (VIDEO)

Planeta -

Muškarci, obojica iz Bristola, odrekli bi se stanarine, platili sve račune i troškove stanovanja samo ako bi najmanje jednom nedeljno zauzvrat dobili seks od svojih mladih podstanarki.

Jedan od njih, Majk, rekao je novinarki koja ga je tajno snimala, kako bi u tom slučaju pristanka na ovaj dogovor mogla da koristiti dizajnerski namešten dvosoban stan.

"Soba, stanarina, računi... sve će ti biti plaćeno. Čak ću ti davati i džeparac. Samo moraš spavati sa mnom jednom nedeljno", rekao joj je Majk u snimku koji je napravljen skrivenom kamerom.

Posle obaveštenja da se snima i da je uhvaćen u ovoj sramotnoj ponudi, Majk je rekao da se pretvarao da je stanodavac i da zapravo istražuje iskorišćavanje žena u Velikoj Britaniji za svoj roman.

Drugi stanodavac, Tom, čovek u 60-im godinama života, rekao je novinarki da će dobiti besplatno stanovanje, plin, struju i internet ukoliko se useli u njegov stan.

Ona, naravno, sve to na kraju ipak mora nekako da plati. I u ovom slučaju - seksom.

Kad mu je novinarka rekla da se njihov razgovor snima, više nije želeo ništa da komentariše.

Istražitelji su otkrili da su na stranici za razmene Kreglist ofering pronašli više oglasa u kojima se nudi besplatno stanovanje u zamenu za seks.

Jedna od žena koje su kontaktirale ove stanodavce tvrdi da joj je rečeno da će imati besplatno stanovanje sve dok se seksa sa stanodavcem i njegovim prijateljima.

"Jedan je tražio da spavam s njim, a i s grupom njegovih prijatelja. Ma, nije vredno toga" zaključila je.

Nuđenje smeštaja za besplatan seks u Velikoj Britaniji je protivzakonito.

Kurir.rs/BBC

Foto: Printscreen BBC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja