OGLASILA SE BIVŠA ŽENA ROMANA ABRAMOVIČA 11 GODINA POSLE RAZVODA: Naš brak je bio ZLATNI KAVEZ, a sada sam pronašla mir u PRAVOSLAVLJU (FOTO)
Foto: Profimedia

krije privatnost

OGLASILA SE BIVŠA ŽENA ROMANA ABRAMOVIČA 11 GODINA POSLE RAZVODA: Naš brak je bio ZLATNI KAVEZ, a sada sam pronašla mir u PRAVOSLAVLJU (FOTO)

Planeta -

Bivša žena Romana Abramoviča je dala svoj prvi intervju posle 11 godina od njihovog razvoda, gde je istakla kako se ponosi sa svoje petoro dece.

Irina Abramovič, bivša stjuardesa koja trenutno živi u Londonu i koja se udala za ruskog milijardera 1991. godine, takođe je otkrila da je sada duboko religiozna.

Bogata raspuštenica kaže da i dalje vodi život na visokoj nozi, putuje širom sveta, ali i krije svoju privatnost.

Ona i Roman su se razveli 2007. godine, pri čemu je njihov dogovor koji su tom prilikom postigli strogo čuvana tajna. Oni nisu rekli nijednu ružnu reč jedno o drugom u javnosti od razvoda.

Njihovo petoro dece iz braka sa Irinom su u odličnim odnosima sa Romanovim sinom i ćerkom koje je dobio sa svojom trećom ženom, Dašom Žukovom, od koje je takođe sada razveden.

Irina je neprestano na meti novinara, ističe se u intervjuu, ali ona je do sada uspevala da izbegne bilo kakve izjave za medije, ističući da nije zainteresovana da bude bivša žena vlasnika Čelsija, budući da ima novi i ne manje uzbudljiv život.

Sada je pak navela da joj je bilo zadovoljstvo da priča o svojoj deci i otkrila je čime se oni bave.

foto: Profimedia

"Arkadij (25) vodi uspešan biznis. Ana (26) treba da diplomira filozofiju na univerzitetu Kolumbija, Sofija (21) je diplomirala konjarstvo u Londonu, Irina (17) završava koledž i planira da upiše zoologiju, dok Ilja (16) ide u srednju školu u Londonu", navela je Irina.

Svoj zajednički život sa Romanom, Irina Abramovič je uporedila sa "zlatnim kavezom", budući da su stalno bili u pratnji telohranitelja koji su ranije radili u ruskoj i britanskoj tajnoj službi.

Dodala je da, iako se možda sada manje pojavljuje na javnim događajima, često se može videti u crkvi, na izložbi, u muzeju ili u pozorištu.

foto: Profimedia

Dok njen bivši muž sada ima izraelski pasoš i interesuje ga potraga za svojim jevrejskim korenina, Irina je našla svoj mir u pravoslavlju.

"Sakupljam vizantijske i ruske ikone", kaže ona.

Takođe je istakla da joj je nedavno putovanje u Peru bilo jedno od najdražih u životu, budući da se tamo susrela sa neverovatnim miksom civilizacija, iza kojih su većinom ostali samo nemi spomenici.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja