GLEDAO ĆERKU KAKO SPAVA, PA SE SLEDIO: Kamere snimile jeziv prizor kraj njenog kreveta, jedva je uspeo da uđe u sobu! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

paranormalno

GLEDAO ĆERKU KAKO SPAVA, PA SE SLEDIO: Kamere snimile jeziv prizor kraj njenog kreveta, jedva je uspeo da uđe u sobu! (VIDEO)

Planeta -

Stiven Armstrong bio je prestrašen kada je video "jezivi leteći predmet" uz krevetac svoje 13-mesečne ćerke El koju je gledao kako spava.

31-godišnjak kaže kako je morao da skupi hrabrosti da uđe u njenu sobu kada je video "leteći predmet".

"Sledio sam se i nisam se micao. Ne verujem u duhove i takve stvari, ali ovo je bilo jezivo", rekao je.

Kako se navodi, to nije njihovo prvo ovakvo iskustvo u njihovom porodičnom domu u engleskom Blajtu. Stiven tvrdi kako je ranije video misterioznu lutku u njenom krevecu.

"Praktično sam zaboravio na tu lutku, rekao sam sebi da mora biti nešto drugo - neko drugo objašnjenje. Kad sam pogledao kameru, prebledeo sam i morao sam da skupim hrabrost da uđem u sobu", kaže.

"Kad sam ušao, nestalo je", kaže Stiven koji se obratio i istražiteljki paranormalnog Semi Rolinson. "To izgleda kao kugla, neko s 'druge strane' posetio je dete", rekla je Semi.

Stiven kaže kako mu i dalje ništa nije jasno. "Prvo smo pomislili da je možda reč o prašini. Ali kretanje, prvo u jednom smeru, a zatim okretanje bilo je toliko čudno. Bio sam prestrašen", kaže.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track