UBIO SUPRUGU KAO HIČKOKOV PSIHO: Zatražila je RAZVOD, a onda je nastao PAKAO!
Foto: Profimedia

PO SCENARIJU ČUVENOG FILMA

UBIO SUPRUGU KAO HIČKOKOV PSIHO: Zatražila je RAZVOD, a onda je nastao PAKAO!

Planeta -

Džulijus Rajh i Robin Goldman su na papiru izgledali kao savršen par, a kada su odlučili da se razvedu Džulijus je suprugu brutalno izbo pet dana pre brakorazvodne parnice.

Supružnici su bili ugledni članovi zajednice, imali karijere u usponu, decu su odgajali sa ljubavlju i uživali napredak od svog napornog rada. Ali, kada su u njihovu svakodnevicu došli unuci, to je Robin u potpunosti odvojilo od muža, jer je sada njima posvećivala najviše vremena.

U avgustu 2015. godine odlučili su da se razvedu. Razdvojili su se na neko vreme, ali u januaru 2016. Robin je promenila bravu na porodičnoj kući u kojoj su do tada zajedno živeli. Džulijus nije razumeo zašto odjednom želi da ga drži podalje.

foto: Profimedia

Tog jutra, 20. januara, Robin je ostala sama kod kuće. To je bilo pet dana pred brakorazvodnu parnicu. Spremajući se za posao, otišla je pod tuš. Nije znala da je njen skoro bivši muž našao načina da uđe u kuću, uprkos promeni brave.

Voda je neutralisala bat koraka. To ne bi bilo neobično da u ruci nije nosio kuhinjski nož od 20 centimetara, kojim ju je napao ispod tuša i ubo 22 puta. Kao u sceni poznatog horor-filma "Psiho", Alfreda Hičkoka. Ona se branila i ostavila mu masnicu na oku, ali prebrzo je iskrvarila.

Džulijus nikada nije bio nasilan, do tog trenutka. Zavio je oružje u stare novine i posle dva sata pozvao pomoć. Kada je već bilo kasno.

Kada su istražitelji došli, nije bio tužan, niti pogođen smrću svoje žene. Štaviše, šalio se, kao da se ništa nijue dogodilo.

Posle istrage, osuđen je na 20 godina zatvora.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track