MARTA IMA ČETVORO DECE, A OTAC IM JE NJEN ROĐENI BRAT: Policija upala u LEGLO INCESTA i zatekla JEZIVE scene (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO SVET

MARTA IMA ČETVORO DECE, A OTAC IM JE NJEN ROĐENI BRAT: Policija upala u LEGLO INCESTA i zatekla JEZIVE scene (VIDEO)

Planeta -

Marta i Čarli Kolt živeli su zajedno sa svoje četvoro dece u Grifitu u Australiji, kada su uhapšeni u aprilu ove godine.

Brat i sestra našli su se u centru incenstoidnog skandala. Oni su uhapšeni sa još osmoro rođaka u nehigijenskim životnim uslovima.

Genetski testovi su pokazali da je jedanaestoro od dvanaestoro dece, koji su spavali u sklepanim kućama bez tekuće vode i struje, bili od roditelja među kojima je postojalo krvno srodstvo.

Deca uzrasta od pet do dvanaest godina nisu umela da valjano govore i posedovala su deformitete povezane sa incestoidnim mešanjem gena.

Potvrđeno je da su brat i sestra, Marta (38) i Čarli (45), delili postelju kada su uhapšeni.

Marta je optužena za krivotvorenje, a Čarli za više od deset nedela, uključujući šest optužnica za seksualni odnos sa detetom ispod deset godina.

Policija je saopštila da je četvoro od petoro Martine dece, uzrasta između jedanaest i dvadeset godina, rođeno iz odnosa gde su roditelji u bliskoj krvnoj vezi, najverovatnije braća i sestre, prenose lokalni mediji.

Sud traži dodatna DNK ispitivanja članova porodice, pre nego što počne suđenje.

Deca nisu znala da koriste toalet papir, četkicu za zube, niti tuš i imala su probleme sa mokrenjem u krevet i sluhom. Ona nisu išla u školu, mučila su životinje i imala odnose sa rođacima, ujacima i tetkama.

Klan "Kolt" od 38 članova pronađen je u kamp prikolicama, šupama i šatorima na jugu države sredinom 2012. nakon što je u školskom dvorištu neko čuo razgovor o seksu u porodici.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track