FATALNE BLIZANKE KRIVE ZA OBARANJE MALEZIJSKOG AVIONA: Kapetan bio opsednut 34 godine mlađim devojkama, poslao im 94 seksualne poruke (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram, Reuters

teorija

FATALNE BLIZANKE KRIVE ZA OBARANJE MALEZIJSKOG AVIONA: Kapetan bio opsednut 34 godine mlađim devojkama, poslao im 94 seksualne poruke (VIDEO)

Planeta -

Stručnjaci kažu da je ponašanje pilota aviona na letu MH370, koji je iznenada nestao, kapetana Zaharija Ahmada Šaha, bilo alarmantno.

Novija istraživanja o nestanku aviona na prokletom letu MH370 iznela su zabrinjavajuće detalje o pilotovom privatnom životu. Kapetan Zaharije Ahmad Šah bio je komandujući kada je malezijski avion sa 238 putnika i članovima posade nestao 2014. godine.

Mnoštvo teorija je sročeno o iznenadnom nestanku Boinga 777, ali nova saznanja bi mogla da upere prst na Šaha, usled otkrića njegovih aktivnosti sa društvenih mreža koje otkrivaju "autodestruktivni" karakter. U godini koja je prethodila nestanku aviona, Šah je progonio 34 godine mlađe sestre blizanke iz Malezije i ostavljao im seksualno-aluzivne komentare svaki put kada je imao priliku.

Two years ago ? ? @qihui0716 #twins

A post shared by Jasmin ? 齐敏 (@qiminlan) on

Dvadesetšestogodišnje sestre Lan Kui Hui i Kui Min Lan dobile su više od 97 poruka od Šaha tokom 2013. godine - od kojih je većina bila ignorisana. Šah je uporno pozivao bliznanke da posete Kuala Lumpur, gde je živeo sa ženom i na njihovoj fotografiji iz kupatila prokomentarisao: "Samo se tuširate?". Pored opsesivnih poruka, Zaharije je i otvoreno kritikovao malezijsku vladu, uprkos činjenici da je radio za državnu avio-kompaniju.

U aprilu 2013. Godine, uoči izbora tadašnjeg premijera Nadžiba Razaka, šah je postovao 119 puta o Razaku, pre nego što mu je on odgovorio pomirljivo da je "u svakom čoveku buntovnik".

Po mnogima iz kompanije, već je to bio signal za uzbunu. "Mislim da je pokazivao odlike opsesivnog ponašanja, zajedno sa nesmotrenošću, što je neobično za pilota" naveo je britanski psiholog Pol Dikens.Uprkos sveobuhvatnoj četvorogodišnjoj potrazi, ostaci MH370 još nisu locirani.

"Laku noć, malezijski tri sedam nula", bile su poslednje reči iz aviona, koje je uputio niko drugi do kapetan Zaharije Ahmad Šah.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track