RAZDVOJILA IH STRAVIČNA SMRT: Mala Rajli (12) umla u bolnici držeći svoju sestricu za ruku! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Larry Robinson Jr.

TUGA

RAZDVOJILA IH STRAVIČNA SMRT: Mala Rajli (12) umla u bolnici držeći svoju sestricu za ruku! (VIDEO)

Planeta -

Poslednja fotografija Rajli Robinson (12) snimljena je neposredno pre smrti u bolničkom krevetu. U trenutku kad je umrla držala je za ruku dve godine stariju sestricu Pejton, koja je ležala kraj nje, takođe teško povređena, prepuna rana i uboja.

Iako u besvesnom stanju, dve sestre su se držale za ruke dok ih smrt nije razdvojila.

Porodica teško da ima čemu dobrom da se nada jer je i Pejton u kritičnom stanju. Ako preživi, moraće na rekonstrukciju lica i niz drugih operacija.

Njihov otac Lari ne može da se osvesti. On lično je dozvolio ćerkama da voze motor četvorotočkaš ATV (kvad) po imanju njihove bake u Okrugu Misuki u Mičigenu. Već su ga vozile sigurno i bez problema. Međutim te subote, 9. septembra ove godine, devojčice su izgubile kontrolu nad vozilom na džombastom terenu i zabile se u drvo. Rajli je vozila, a Pejton sedela iza nje.

foto: Printscreen Facebook/Larry Robinson Jr.

Udes je bio stravičan. Prvi je do njih stigao njihov stariji brat Tajler (16), i sam dete. Uspeo je da ih izvuče i odmah su ih prebacili u bolnicu u Grand Rapidsu. Rajli nije izdržala. Pejton se još bori za život.

Nesrećni roditelji donirali su njene organe, koji su spasli organe šestoro dece.

foto: Printscreen Facebook/Larry Robinson Jr.

Mala Rajli

"Mislim da nam je najteže bilo da potpišemo papire za doniranje organa. Ali ja ne mogu da vratim svoju ćerku, a šest porodica će dobiti priliku da njihovi najmiliji ostanu s njima", kaže Lari Robinson i dodaje: "Život koji imate može da se završi u jednoj jedinoj sekundi. Moja Rajli je bila dobra djevojčica, brižna i draga."

Otac je ponosan na svog sina, koji je sad ostao sam.

foto: Printscreen Facebook/Larry Robinson Jr.

Rajli (levo), otac Lari i Pejton (desno) Robinson

"On je moj heroj. Pozvao je Hitnu pomoć, sam je skinuo kvad sa svojih sestara. Uradio je sve što je bilo u njegovoj moći", kaže on.

Sada se Pejton bori za život. Koliko je teško povređena jasno je kad se zna da su joj lakše povrede prelomi ruke, lakta i ramena. Ako preživi, moraće i na rekonstrukciju lica.

Mičigenski zakoni dozvoljavaju deci mlađoj od 16 godina da voze kvad, ali sa kacigom na glavi i pod nadzorom odraslih.

Kurir.rs/Fox2detroit/Metro.co.uk

Foto: Printscreen Fox2detroit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track