PREVELA POPULARNU IZREKU PREKO GUGLA, PA JE ISTETOVIRALA NA CELO TELO: Čitav svet se smeje zvezdi Instagrama zbog ovog BLAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram

NIJE JOJ OVO TREBALO

PREVELA POPULARNU IZREKU PREKO GUGLA, PA JE ISTETOVIRALA NA CELO TELO: Čitav svet se smeje zvezdi Instagrama zbog ovog BLAMA! (FOTO)

Planeta -

Turska medijska ličnost, neočekivano je stekla svetsku popularnost iz skroz pogrešnih razloga. Naz Mila (26) će verovatno ostati upamćena kao devojka koja je preko svog tela istetovirala besmislicu sa Guglovog programa za prevođenje.

Mila je devojka rođena u Azerbejdžanu koja je rijaliti zvezda sa preko 860.000 pratilaca na instagramu. U nedelju je objavila novu fotografiju na Instagramu nadajući se da će obadovati svoje fanove.

Bila je to slika na kojoj je Mila, polugola, sa ogromnom tetovažom od grudi do kolena. Jedini problem je, što tetovaža nije imala smisla.

To je bila tetovaža rečenice koja je verovatno u orignalu trebalo da glasi '' Samo bog može da mi sudi i prašta'' , što je popularna izreka.

Ali umesto toga, rečenica koju je istetovirala na svoje telo glasi: ''Ja mogu da sudim samo jednom bogu sa svojim greškama i mojim greškama".

Navodno, ni Mila a ni umetnik koji je bio zadužen za tetovažu ne poznaju dobro engleski jezik pa su tursku rečenicu samo provukli kroz popularni ''Gugl traslejt'' .

Nakon sto je viralno ismevana od mnogih ljudi koji zapravo poznaju engleski jezik, Mila je prvo isključila komentare za objavu na instagramu da bi kasnije i obrisala tu sliku.

Kurir.rs/ RT

Foto: Printscreen/ Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track