NAJSUROVIJI MAFIJAŠKI UBICA! ZVALI SU GA SAM ĐAVO ZBOG NEVIĐENE BRUTALNOSTI: Odsecao prste i vadio zube i govorio da ga to UZBUĐUJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

UBIO 300 LJUDI

NAJSUROVIJI MAFIJAŠKI UBICA! ZVALI SU GA SAM ĐAVO ZBOG NEVIĐENE BRUTALNOSTI: Odsecao prste i vadio zube i govorio da ga to UZBUĐUJE! (VIDEO)

Planeta -

Ričard Kuklinski, serijski ubica koji je bio poznat pod nadumkom Ledeni, optužen je 1986, posle 18 meseci istrage, za samo pet ubistava. Umro je 2006. godine.

Mnogi tvrde da to nije radio zbog novca, već da je bio psihopata, koji je našao način da na ubijanju i zaradi.

Osuđen je 1988. na doživotnu kaznu zatvora 1988, dve godine nakon što je zbog tehnikalija izbegao smrtnu kaznu.

Rođen je u Nju Džersiju 1935. Još kao dečak je otkrio da uživa u ubijanju komšijskih mačaka, a kasnije će ubijanje biti nešto što mu pruža najveće zadovoljstvo u životu. Prva njegova žrtva bio je lokalni nasilnik, koga je ubio kada je imao 14 godina.

Napustio je školu, a 50-tih godina povezao se s lokalnim kriminalcima u Nju Džersiju. U 18-toj je prvi put ubio po narudžbini.

Na veliku žalost ove grdosije od čoveka (bio je visok skoro dva metra i težak 150 kilograma), većina prvih poslova nije podrazumevala ubijanje - uglavnom su bili vezani za krađu i iznudu.

Sredinom 50-tih otišao je u Njujork u potrazi za ljudima koje će ubijati: ponekad su to bile osobe koje je poznavao od ranije, ponekad neko koga je video na ulici, a ponekad neko ko ga je iritirao. Ubijao ih je na sve moguće načine, zavisno od raspoloženja i okolnosti. Govorio je da ga uzbuđuje kada prsne cijanid žrtvi u nos.

Krajem 50-tih sarađivao je direktno sa šefom bruklinske mafije Rojem Demeom, ozloglašenim ubicom čija je organizacija bila deo mafijaškog klana Gambino.

Brzo je shvatio da je Kuklinski talentovan za ubijanje. Međutim, Ajsmen nije radio samo za Demea, već i za ceo klan Gambino, i uskoro je u tim krugovima dobio nadimak "Sam Đavo".

Da ne bi bio uhvaćen, Kuklinski je odsecao prste žrtavama, kako policija ne bi imala njihove otiske prstiju. Kad god je mogao, vadio im je i zube. Često ih je bacao u reku Hadson, nadajući se da će im se tela toliko izobličiti da ih niko neće prepoznati.

Istovremeno, zasnovao je porodicu. Godine 1961. oženio se Barbarom, s kojom je dobio troje dece. Pre nego što su se venčali, već je ubio oko 65 ljudi.

Kurir.rs/ Thevintagenews.com

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track