JEZIV SNIMAK IZ ŠKOLE ZGROZIO SVET Učenik uperio pištolj nastavnici u glavu, javnost zavapila: SPREČITE OVO! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen Twitter

REAGOVAO I MAKRON

JEZIV SNIMAK IZ ŠKOLE ZGROZIO SVET Učenik uperio pištolj nastavnici u glavu, javnost zavapila: SPREČITE OVO! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Video-snimak na kom učenik preti nastavnici pištoljem, za koji se ispostavilo da je igračka, zgrozio je francusku javnost.

Incident se dogodio u školi u jugoistočnom predgrađu Francuske, a na snimku se jasno vidi kako učenik drži "pištolj" iznad njene glave, dok drugi učenik u pozadini kameri pokazuje srednji prst.

Iako nastavnica izgleda smireno i, iako je to bila igračka, vidi se da joj nije bilo svejedno. Čim se video proširio internetom javnost je komentarisala kako se nada da će 16-godišnji dečak dobiti odgovarajuću kaznu.

Čitav slučaj komentarisao je i predsednik Francuske Emanuel Makron koji je rekao kako je incident "neprihvatljiv".

Ovaj slučaj pokrenuo je lavinu komentara koji ukazuju na to kako se profesori svakodnevno suočavaju s nasiljem u školi od strane učenika i traže od vlasti da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se ovakvi slučajevi sprečili u budućnosti. Kurir.rs/ RT

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja