BIZARNA SMRT ROBA IZ GEJ SADO-MAZO SEKTE: Džeku ubrizgali SILIKON U TESTISE i umro je zbog PERVERZNOG FETIŠA svog GOSPODARA! Od njegovih reči na samrti PREVRĆE SE STOMAK! (18+ UZNEMIRUJUĆI VIDEO, FOTO)
Foto: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen

strava!

BIZARNA SMRT ROBA IZ GEJ SADO-MAZO SEKTE: Džeku ubrizgali SILIKON U TESTISE i umro je zbog PERVERZNOG FETIŠA svog GOSPODARA! Od njegovih reči na samrti PREVRĆE SE STOMAK! (18+ UZNEMIRUJUĆI VIDEO, FOTO)

Planeta -

Australijanac Džek Čapman, poznat i pod pseudonimima Tenk Hafertepen i Štene Tenk, preminuo je u 28. godini u Sijetlu, SAD, od "sindroma silikonske injekcije", zbog kog su mu otkazala i pluća, pošto mu je ubrizgan silikon u testise.

Njegova majka Linda kaže da je za perverzne fetiše njenog sina kriva gej seks-sekta, pre svega njegov "gospodar" Dilan Hafertepen.

Džek je bio jedan aktivan član homoseksualne sado-mazo zajednice u Sijetlu i jedan od robova gospodara Dilana, poznatog i pod nadimkom "Nudle i govedina". Njih dvojica imali su ugovor po kom je Džek obećao Dilanu, kao svom gospodaru, svoju dušu i telo. Morao je da uzme gospodarevo prezime, davao mu je svoju platu, nosio lanac oko vrata i prekinuo veze sa svima drugima.

foto: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen

Džek Čapman/Tank Hafertepen (levo) i Dilan Hafertepen (desno)

Dilan Hafertepen je aktivan na društvenim medijima, gde ima hiljade pratilaca, a poznat je po tome što kači slike svojih robova, koje naziva "kucama". Njegovi robovi su svi radili takozvanu "modifikaciju tela": ekstremni bodi-bilding uz dodatno uvećavanje nekih delova tela, a nekoliko njih je uvećavalo genitalije.

"Ako je on bio sav moj svet, ja sam bio njegovo sunce: osećao sam se kao centar njegovog univerzuma. Volim te, Tenk. Najbolji moj prijatelju, partneru, svete moj... štene moje", napisao je Hafertepen u čast svog preminulog... ljubavnika i sledbenika. A onda je brže-bolje ugasio većinu svojih profila na društvenim mrežama.

foto: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen

Gospodar Dilan sa svojim kučićima

"To je bilo obožavanje, neka vrsta klana, porodice, kao sekta. A da bi mu (gospodaru Dilanu) dokazali koliko su mu posvećeni, morali su da deformišu svoja tela", ispričala je Džekova majka Linda za australijski Kanal 10. "Više to nije bio Džek koga sam poslala u Ameriku. Izgubio je samopoštovanje, izgubio je ličnost u toj sekti. Bio je sluđen."

foto: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen

Linda kaže da je njen sin tri nedelje pred smrt napisao testament kojim je sav svoj novac i imovinu ostavio svom gospodaru Dilanu. Naime, Džek i njegov autistični brat Ben nasledili su po 200.000 dolara posle smrti svog oca.

"Ako to nije sumnjivo, ne znam šta je", kaže očajna majka, koja je uverena da je Dilan ubrizgavao njenom sinu injekcije silikona u testise. Dilan je to demantovao.

Majka i "gospodar" su se suočili u emisiji "Projekat" na Kanalu 10.

"Nisi mislio na njegovog autističnog brata, na invalidsku penziju. Dvesta hiljada dolara je dobra cena, zar ne?", rekla je Linda Dilanu.

"Nameravao sam da to dam Benu", uzvratio je on. A kad mu je Linda rekla da prepiše taj novac crno na belo, odgovorio je "Neću zbog takvog neprijateljskog stava."

U postu koji je na Fejsbuk postavio izvesni Čak Ozborn, koji se potpisuje kao izvršilac testamenta Tenka Hafertepena (Džeka Čapmana), navodi se da je gospodar Dilan bio najveća pokojnikova strast.

"Bili su zajedno osam godina, a njihova ljubav prevazišla je kontinente i ostala neraskidiva. Tenkova posvećenost i ljubav za njegovog partnera bila je apsolutna. Poslednje reči koje je uputio Dilanu bile su: 'Hvala ti što si mi dozvolio da ti služim?", piše u tom postu.

Kurir.rs/Metro.co.uk/Njujork post

Foto: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja