VIL SMIT ZAROBLJEN U KALIFORNIJSKOM PAKLU: Ovo je strašno, bežite ODMAH! Od luksuznih vila poznatih ostao samo PEPEO (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

STIHIJA SE NE SMIRUJE

VIL SMIT ZAROBLJEN U KALIFORNIJSKOM PAKLU: Ovo je strašno, bežite ODMAH! Od luksuznih vila poznatih ostao samo PEPEO (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Vatrena stihija u Kaliforniji se ne smiruje. Ceo grad Peradajs u kojem je živelo 27.000 stanovnika potpuno je uništen, a broj mrtvih konstantno raste.

Desetine hiljada ljudi bili su prinuđeni da napuste svoje domove, a među njima nalaze se i poznate ličnosti. Kim Kardašijan, Kejtlin Džener, Džerard Batler, Vil Smit i Alisa Milano samo su neki od njih, a društvenim mrežama kruže jezive fotografije.

Džerard Batler podelio je fotografiju na kojoj se vide ostaci njegove vile.

"Vratio sam se u moju kuću u Malibuu posle evakuacije. Srceparajući trenuci u Kaliforniji. Zahvalan sam vatrogascima. Hvala na hrabrosti, žrtvi i pozitivnom duhu", napisao je glumac i dobio poruke podrške širom sveta.

Vil Smit

"Ćerka je nervozna pa me je naterala da izađem napolje. Ovo je strašno. Mi smo spremni za evakuaciju, čekamo samo naređenje. Ako ste u zoni evakuacije, bežite odmah" poručio je glumac.

Kejtlin Džener

Kejtlin Džener, otac Kajli i Kendal Džener koji je promenio pol, oglasila se nakon što joj je u požaru izgorela vila.

Update from us

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Ona je poručila da su ona, njena devojka Sofija i dva kučeta bezbedni. "Veoma smo srećni što smo ovde i molimo se za sve ugrožene. Izašle smo iz zone požara, sada smo na sigurnom. Nadamo se da ste i vi bezbedni sa svojim porodicama", poručile su Kejtlin i Sofija.

Alisa Milano

"Konji su konačno na bezbednom. Moja deca su bezbedna. Moj dom je još u ugroženoj zoni, ali... sva živa bića su sigurna. Hvala svima na brizi - napisala je zvezda serije "Čari".

Ona se redovno oglašava na društvenim mrežama, a poslednje što je podelila sa javnošću je da je i dalje u sigurnoj zoni.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track