EVO U ČEMU MEGAN MARKL ODUDARA OD KRALJEVSKE PORODICE: Govor tela na zvaničnim fotografijama otkriva mnogo više nego što se čini! (FOTO)
Foto: Reuters / Chris Jackson / Clarence House

proslava Čarlsovog 70. rođendana

EVO U ČEMU MEGAN MARKL ODUDARA OD KRALJEVSKE PORODICE: Govor tela na zvaničnim fotografijama otkriva mnogo više nego što se čini! (FOTO)

Planeta -

Princ Čarls obeležio je 70. rođendan, a po običaju, kao i svaki jubilej kraljevske porodice, objavljene su i zvanične porodične fotografije koje su odmah našle mesto na naslovnim stranama.

Od dve fotografije koje je objavila Kensingtonska palata, jedna je formalna, dok je druga opuštenija i sa prirodnijim pozama.

foto: Reuters / Chris Jackson / Clarence House

Na obe fotografije Čarls sa Kamilom i unukom Šarlot sedi na klupi, u krilu drži malog Džordža, a iza njih stoje Hari, Megan, Vilijam i Kejt, koja u naručju držii njamlađeg princa, Luisa. Ono što zapravo uvek kod zvaničnih fotografije privlači najviše pažnje, a što se na prvi pogled ne vidi kakve poruke krije svaka njihova poza.

Ekspert za govor tela Džudi Džejms ističe da je Čarls jedini koji je zadržao istu pozu zadržao na obe fotografije, što govori o njegovom odnosu prema kraljevskom protokolu.

"Na formalnoj fotografiji princeza Šarlot je poremetila raspored sedenja i "gurnula" Čarlsa na ivicu, dok na onoj neformalnoj Čarls i budući kralj Džordž zauzimaju centralnu poziciju - objasnila je ona i dodala:

foto: Reuters / Chris Jackson / Clarence House

"Kamila drži ruke u obliku srca, što bi moglo da upućuje na to da širi ljubav prema celom svetu, ali to je zapravo njen način za smirenje", rekla je.

A kako se najviše komentara uvek odnosi na Kejt Midlton i Megan Markl, evo šta kaže za njih:

"Sa svoje troje dece Kejt Midlton izgleda samouvereno i srećno, dok položaj Megan Markl odražava njenu eleganciju i sjajno samopouzdanje" objasnila je Džejmsova.

Ona je dodala i po čemu se to Megan Merkl razlikuje od ostalih članova kraljevske porodice.

"Upravo je Megan ta koja 'razbija' formalnost kraljevske porodice. Na drugoj fotografiji ona ima širok osmeh, kao dete, i naginje se ka Kamili. Deluje kao da bi se te najradije pridružila Džordžu i Šarloti i igrala sa njima", zaključila je ona.

Kurir.rs / Miror

Foto: Reuters / Chris Jackson / Clarence House

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track