JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U ITALIJI: Majka injekcijom ubila svoju decu pa sebe! Kad je ušao u kuću OTAC DOŽIVEO NERVNI SLOM!
Foto: Printscreen Facebook

HOROR

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U ITALIJI: Majka injekcijom ubila svoju decu pa sebe! Kad je ušao u kuću OTAC DOŽIVEO NERVNI SLOM!

Planeta -

U Italiji se dogodila nezapamćena porodična tragedija. Majka je ubila svoje dvoje dece i sebe.

Medicinska sestra Mariza Karera (48) ubrizgala je smrtonosne injekcije sinu od sedam i ćerki od devet godina, a zatim je i sebi oduzela život na isti način.

Sumnja se da je majka iz grada Aoste na severozapadu Italije sastavila smrtonosnu mešavinu lekova koje je donela iz bolnice u kojoj je radila.

Italijanski mediji pišu da je Mariza ostavila dva oproštajna pisma u kojima je pisalo da više "Ne mogu više", apolicija će da uporedi da li ih je ona i napisala. Mariza je radila na kardiološkom odeljenju obližnje bolnice.

Beživotna tela dece u stanu u četvrtak uveče pronašao je njihov otac kada se vratio sa posla. Deca su zatečena u sobi na kauču, a telo majke bilo je na podu dnevne sobe. Izbezumljeni čovek je izleteo iz kuće vičući "Ubila je decu!". Nesrećni čovek je doživeo nervni slom zbog čega je smešten na psihijatriju.

Kako kažu njene koleginice iz bolnice ništa nije slutilo na tragediju, a njene koleginice kažu da su samo nekoliko sati pre zločina razmenjivale SMS poruke u vezi posla. Gradski zvaničnici kažu da je porodica često bila uključena u gradske aktivnosti i da su deca bila strastveni skijaši koji su išli na skijanje širom zemlje.

Kurir.rs/Il mattino

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track