NEPOZNATI MUŠKARAC JE POZVAO MEDISON (11) DA UĐE U KOMBI: Jednim pitanjem ga je potpuno zbunila i spasla se (VIDEO)
Foto: Screenshot

mudro

NEPOZNATI MUŠKARAC JE POZVAO MEDISON (11) DA UĐE U KOMBI: Jednim pitanjem ga je potpuno zbunila i spasla se (VIDEO)

Planeta -

Devojčica Medison (11) i njena prijateljica šetale su u blizini parka u gradu Pikan Krik u američkoj državi Arizoni. U jednom trenutku pored njih se zaustavio muškarac u belom kombiju i rekao Medison da je njen brat doživeo nesreću i da ona mora da pođe s njim.

Na to ga je ona upitala koja je šifra, što ga je prilično zbunilo. Devojčica je odbila da uđe u kombi, saopštila je lokalna policija.

"Jako sam se uplašila da se mom bratu nešto desilo, ali onda sam se setila da čoveka pitam za šifru, a kad je nije znao pobegla sam", kaže ona.

Naime, njena majka je smislila šifru i objasnila deci da ako im iko ikada kaže da je prijatelj i da želi da pomognepomoći, neka ga pitaju da li je zna.

"To je mojoj kćerki spasilo život. Nikad mi nije palo na pamet da ćemo zaista morati da upotrebimo šifru, ali jako sam ponosna na jer se toga setila", kaže mama Brenda Džejms.

"Kad sam mu to rekla, lice mu se smrklo i samo je odjurio dalje. Tek onda sam počela da osećam strah jer sam shvatila da je situacija bila jako opasna", ispričala je devojčica.

Policija je kasnije saopštila da su deca koja su se igrala u komšiluku potvrdila da su videla kombi. Rekli su da je kružio oko parka neko vreme. Vozač, belac 40-ih godina sa kratkom bradom, držao je ruku preko lica, a za njim policija još traga.

Kurir.rs/100posto-hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track