PRVA DAMA OBORILA REKORD: Melanija za jedan dan potrošila 174.000 dolara na hotelski smeštaj, a tamo uopšte nije ni prespavala!
Foto: AP

išla da se sastane sa princom harijem

PRVA DAMA OBORILA REKORD: Melanija za jedan dan potrošila 174.000 dolara na hotelski smeštaj, a tamo uopšte nije ni prespavala!

Planeta -

Prema dokumentima o federalnim troškovima, prva dama SAD-a Melanija Tramp za jednodnevno putovanje u Toronto prošle godine je potrošila neverovatnih 174.000 dolara na hotelski smeštaj, a u navedenom hotelu uopšte nije prespavala.

Iznenađujući podaci iz Torontu zasenili su njene prethodne troškove od 95.000 dolara u hotelu "InterContinental Cairo Semiramis" u Egiptu, gde je boravila prošlog meseca.

Portparolka Melanije Tramp, Stefani Grišam, poručila je kako je kompletan tim koji prati prvu damu odgovoran za neke troškove. Kako je navela, tim se stara za bezbednost, medicinsku negu, komunikacije, potrebe automobila i logistiku. Međutim, u dokumentima federalnih troškova prijavljeni su odvojeni troškovi tima Melanije Tramp koji iznose 18.000 dolara.

Prva dama bila je u Torontu da pomogne u pokretanju fondacije "Inviktus gejms", koju je 2014. godine osnovao britanski princ Hari za sportiste sa invaliditetom.

Melanijinu posetu Kanadi obeležio je razgovor s premijerom Džastinom Trudoom i princom Harijem, a istog dana supruga Donalda Trampa je odlučila da se vrati kući u SAD.

Takođe, za troškove putovanja u Toronto iz budžeta je izdvojeno dodatnih 21.000 dolara.

Kurir.rs/Huffington post Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track