MAJKA VESNA NEUTEŠNA: Tražila ćerku 12 godina, a kad je policija uhapsila zločinca - ŠOK! Sve vreme je bio BLIZU! (VIDEO)
Foto: 24sata.hr/ Privatni album

MONSTRUM IMA TROJE DECE

MAJKA VESNA NEUTEŠNA: Tražila ćerku 12 godina, a kad je policija uhapsila zločinca - ŠOK! Sve vreme je bio BLIZU! (VIDEO)

Planeta -

Majka Vesna (54) svoju ćerku Georginu Kruger traži već 12 godina. Georgina je nestala 25. septembra 2006. godine. Imala je 14 godina i vraćala se iz škole. Izašla je iz autobusa i nestala.

Posle 12 godina policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo. Reč je o Aliju K. (43) koji je živeo samo 89 metara od kuće u kojoj je živela Georgina. Ali K. je otac troje dece stare 22, 18 i 3 godine. Njega je policija ispitala kada je Georgina nestala, ali kao svedoka. Tada je tvrdio da je ne poznaje.

Prošle godine policija je dobila dokaze koji su upućivali na njega.

Namamio je u podrum, silovao i ubio?

Ali je 2012. godine bio osuđen jer je u podrum zatvorio tinejdžerku (15) i seksualno je zlostavljao. Ali je istražitelju priznao zločin. Sve je to bilo dovoljno da ga uhapse i da u utorak počnu pretragu njegovog stana i podruma.

Georginino telo još nisu pronašli, ali sumnjaju da ju je Ali namamio u svoj podrum, seksualno iskoristio i ubio.

Majka Vesna se nije predavala 12 godina i bila je uverena da je njena ćerka živa. Sve do utorka kada je za njemačke medije rekla:

"Danas je za mene prvi dan smrti moje ćerke..."

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: 24sata.hr/ Privani album

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track