AMERIČKI PSIHO: Delovali su kao srećan par, dok nije izbo ženu nožem 123 puta! Lice joj je bilo neprepoznatljivo, a zločin je  pokušao da opravda  besmislenim izgovorom! (VIDEO)
Foto: Instafram

horor u severnoj karolini

AMERIČKI PSIHO: Delovali su kao srećan par, dok nije izbo ženu nožem 123 puta! Lice joj je bilo neprepoznatljivo, a zločin je pokušao da opravda besmislenim izgovorom! (VIDEO)

Planeta -

Metju Felps i Lorin Hjugelmajer bili su u braku godinu dana i delovalo je kao da su savršen mladi par.

"Srećna sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž",- napisala je je Lorin na Fejsbuku.

Imali su zajednička interesovanja, voleli iste filmove i želeli mnogo dece. Živeli su u Raliju u Severnoj Karolini.

Lorin (29) je prodavala sveće i predavala veronauku u lokalnoj školi. Metju je studirao teologiju i spremao se da postane sveštenik, a uz to je radio na uređivanju travnjaka.

Prvog septembra prošle godine ujutro Metju je pozvao policiju. Rekao je da se probudio sav krvav, da mu je supruga teško poveđena i leži na podu sa višestrukim ubodnim ranama. Navodno se nije sećao šta se dogodio, ali je rekao da misli da ju je on ubio.

"Sanjao sam nešto, a kad sam upalio svetlo, ležala je mrtva na podu", vrištao je u slušalicu.

Kada je stigla hitna pomoć, objasnio je da je prethodne večeri uzeo lek za kašalj namenjen pacijentima koji pate od visokog pritiska.

"Uzeo sam lek koji nisam smeo", pravdao je brutalno ubistvo.

Lekari su zatekli Lorin u sklupčanu na podu sa čak 123 ubodne rane na glavi, vratu i rukama, čak 44 uboda naneo joj je po licu zbog čega je nesrećna devojka bila gotovo neprepoznatljiva.

Proizvođači leka, objavili su saopštenje u kome su izrazili saučešće porodici žrtve, ali tvrde da lek koji je uzeo Metju ne izaziva agresiju i nasilničko ponašanje. Istraga je otkrila i Metjuovu drugu stranu. Njegov tajni nalog na Instagramu "marty_radical" otkriva da je bio opsednut filmom "Američki psiho" u kom je bogati njujorški bankar zapravo izopačeni serijski ubica. Na profilu je postavio fotografiju glavnog junaka filma oblivenog krvlju.

Njegovi prijatelji su otkrili da ga je zanimalo kakav je osećaj kad ubiješ nekoga.

Osim toga, znali su da njihova veza nije tako divna, kao što su je predstavljali na društvenim mrežama i da se par često svađao zato što je Metju nekotrolisano trošio novac, naročito na kompjuterske igrice i odgovarajuću opremu.

Lorin mu je navodno pretila raskidom ako se ne promeni. Istraga je pokazala da je Metju tačno znao šta radi kada je krvnički izbo suprugu. Optužen je za ubistvo, a oslobađanje uz kauciju mu je odbijeno. U početku je insistirao da nije kriv i držao, ali je u oktobru priznao krivicu kako bi izbegao smrtnu kaznu.

"Osećam se kao čudovište... Ovo je besmislen, bezuman čin i kajem se zbog svakog koraka koji me je doveo do ovoga", rekao na dan izricanja presude, Osuđen je na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog oslobađanja.

Kurir.rs/CBS17

Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja