TRAMP NEVIĐENO IZIGNORISAO KLINTONOVE: Bil ostao u neverici, Hilari se pravila da ne vidi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Twitter video / RT

na bušovoj sahrani

TRAMP NEVIĐENO IZIGNORISAO KLINTONOVE: Bil ostao u neverici, Hilari se pravila da ne vidi! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Dešavanja u prvom redu na sahrani 41. predsednika Amerike Džordža Buša starijeg ubrzo su postala vruća tema u tamošnjim medijima, odmah po dolasku Trampovih.

Naime, raspored sedenja bio je takav da Melanija i Donald Tramp treba da sednu pored svojih prethpdnika u Beloj kući Baraka i Mišel Obame.

To su i učinili, ali momenat dolaska kada je predsednik SAD odlučio da se na kratko pozdravi sa Obamama, ali i potpuno izignoriše Klintonove koji su sedeli u produžetku reda, postao je jedan od najviralnijih video snimaka u toku dana.

Tramp je ostavio Melaniju da "ispoštuje protokol" i javi se Klintonovima dok je on "zauzet" skidanjem kaputa. Potom pruža ruku Baraku Obami, zatim Mišel i tu odlučuje da prekine sa pozdravima i sedne na mesto.

Dok se Tramp rukovao sa bračnim parom Obama, Bil Klinton je konstantno gledao u njega vrebajući momenat kada treba da pruži ruku, a potom ostao potpuno zatečen i u neverici kada je shavtio da rukovanja neće biti. Njegova supruga Hilari, međutim, pravila se da nije ni prisutna i konstantno gledala ispred sebe ne okrećući glavu ka predsedniku.

foto: Reuters / Jonathan Ernst

Zanimljiv je bio i pogled bivšeg predsednika Džimij aKartera koji je sdeo u produžetku reda pored Hilari.

Doduše, i Merlanijin pozdrav sa Klintonovima je bio polovičan. Kurtoazno je pružila ruku Bilu, ali je odlučila da Hilari samo mahne.

Kurir.rs

Foto: Twitter video prtscr / RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track