NAĐENO TELO ĆERKE MILIJARDERA KOJA JE NESTALA NA PUTU OKO SVETA: Policija veruje da ju je ubio momak koga je TEK UPOZNALA, a ovo je njena poslednja FOTOGRAFIJA (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram

TUŽAN KRAJ POTRAGE

NAĐENO TELO ĆERKE MILIJARDERA KOJA JE NESTALA NA PUTU OKO SVETA: Policija veruje da ju je ubio momak koga je TEK UPOZNALA, a ovo je njena poslednja FOTOGRAFIJA (FOTO)

Planeta -

Policija na Novom Zelandu pronašla je telo za koje veruje da je nestala britanska turistkinja Grejs Melajn (22). Policija je uhapsila jednog 26-godišnjeg muškarca i rekla da će on biti optužen za ubistvo.

Grejs je ćerka britanskog milionera iz Eseksa u Engleskoj. Njoj se izgubio svaki trag 1. decembra kada je stigla u Ouklend, koji je bio jedna od stanica na njenom proputovanju svetom.

Policija je pregledom sigurnosnih kamera utvrdila da je zadnji put viđena sa jednim muškarcem ispred hotela, a onda joj se gubi svaki trag.

Poslednji snimak Grejs Melajn
Poslednji snimak Grejs Melajnfoto: AP

Nekoliko sati pre ovog saopštenja iz policije je rečeno da veruju da je nestala turistkinja ubijena. Inspektor oklandske policije, Skot Bird, rekao je da dokazi koje je policija sada prikupila pokazuju da Grejs "nije više živa".

foto: AP

Osumnjičeni je u pritvoru, a pronađeno je i vozilo za koje se smatra da je u njemu bila Grejs.

Porodica devojke je obaveštena o novim policijskim saznanjima.

foto: Printscreen/ Instagram

Njen otac Dejvid Melejn (60), građevinski milijarder, stigao je na Novi Zeland i održao konferenciju za javnost na kojoj nije mogao da sakrije suze.

Otac Grejs Melajn
Otac Grejs Melajnfoto: AP

"Poslednji put smo se čuli 1. decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna, ćerka koja obožava svoju porodicu, kroz suze je procedio Melajn.

"Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. novembra i bombardovala nas je fotografijama i pričama sa svojih avantura", rekao je otac nestale devojke.

"Strašno smo uznemireni i ne mogu da vam opišem kroz šta prolazimo", poručio je otac, a onda se potpuno slomio pred svima.

Kurir.rs/ BBC

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track