VANZEMALJCI IMAJU PLANOVE ZA NAŠU PLANETU: Specijalni agent SAD ih je proučavao i nije mogao više da ćuti! Evo kako ih opisuje! (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

jezivo

VANZEMALJCI IMAJU PLANOVE ZA NAŠU PLANETU: Specijalni agent SAD ih je proučavao i nije mogao više da ćuti! Evo kako ih opisuje! (VIDEO)

Planeta -

Ričard Doti je penzionisani agent ratnog vazduhoplovstva SAD koji je imao posebno odobrenje, i koji je rešio da progovori o specijalnim programima američke Vlade.

U maju 2001. godine, uz pomoć ufologa Stivena Grira, Doti je svedočio u Nacionalnom pres klubu u Vašingtonu, u okviru projekta otkrivanja tajne. Ovde su se 20 penzionisanih službenika Vazduhoplovstva, Federalne uprave za vazduhoplovstvo i obaveštajnih službi sastali da javno kažiu šta znaju o svojim NLO iskustvima.

Skoro dve decenije kasnije Doti je precizirao njegovu tačnu ulogu u vazduhoplovnoj bazi Kirtland tokom devedesetih godina, a koja je uključivala proučavanje vanzemaljaca.

"Bio sam kontraobaveštajni oficir u bazi", otkrio je u 2017. seriji Netfliksa "Neodobreni". "Tokom mog angažmana bio sam upoznat sa posebnim pristupnim programom koji uključuje istragu američke vlade o vanzemaljcima", kaže on.

Doti je dobio kritike tokom godina, nakon što je priznao da je ujedno bio deo dezinformacionog projekta sa američkom vladom.

On je prikazan u dokumentarcu iz 2013. godine Miraž Men, gde je otkrio kako je vojska koristila mitologiju kako bi prikrila korišćenje napredne tehnologije. To je dovelo mnoge da diskredituju njegovu priču jer su se ljudi trudili da uoče razliku između istine i laži.

Međutim, Doti tvrdi da je nevin, tvrdeći ga je i filmu loše predstavio pisac Mark Pilkington. On tvrdi da je njegov intervju izmenjen i da su delovi izbačeni.

Doti je takođe ranije tvrdio da je bio svedok vanzemaljskih tela nakon zloglasne nesreće u Rosvelu. Objasnio je: "Bilo je oko četiri metra dužine, a neki su bili teško povređeni".

"Rečeno nam je da su odvedeni u vazduhoplovnu bazu Kirkland, u Albukerkiju, pre nego što su prebačeni u Los Alamos," kaže on.

Kurir.rs/Daily Express

Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track