PRLJAVI DETALJI TAJNOG ŽIVOTA MONSTRUMA KOJI JE UBIO TRUDNU ŽENU I 2 ĆERKICE: Imao je i ljubavnicu i LJUBAVNIKA - I TO MUŠKU PROSTITUTKU!
Foto: Facebook/Trent Bolte, AP

OVO JE KRIO UBICA

PRLJAVI DETALJI TAJNOG ŽIVOTA MONSTRUMA KOJI JE UBIO TRUDNU ŽENU I 2 ĆERKICE: Imao je i ljubavnicu i LJUBAVNIKA - I TO MUŠKU PROSTITUTKU!

Planeta -

Amerikanac Kris Vot (33), koji je osuđen na doživotni zatvor zato što je ubio trudnu suprugu i dve ćerkice, imao je i ljubavnicu i ljubavnika, i to ne bilo koga, nego mušku prostitutku!

Čak ga je dovodio kući i upoznao ga sa ćerkicama, Belom (4) i Selestom (3), koje je kasnije bezdušno ubio!

Gej eskort Trent Boult (28) ispričao je agentima FBI sve detalje svoje veze sa Votom. Kaže da su bili u vezi 10 meseci, ali su se rastali prošlog proleća.

"Bili smo u vezi od prošlog juna do marta ili aprila. Saznao sam da je oženjen i da ima decu u Februaru. Nisam to znao kad smo se prvi put videli... Mogu da pričam samo u svoje ime, ali pre nego što se ovo dogodilo, mogao sam 100 odsto sigurno da vam kažem da Kris nije ni ubica ni sociopata", napisao je Boult u avgustu na svom profilu na Fejsbuku.

foto: Facebook/Trent Bolte

Trent Boult

Agentima je ispričao da su se upoznali preko aplikacije za četovanje na Votsovu inicijativu i da ga je posle tri sata dopisivanja pitao zašto se dopisuje s gejom ako ima suprugu i porodicu?

"Zapravo i ne znam da li sam gej", odgovorio mu je Vot.

Boult tvrdi da ga je Vot dovodio kući i da je upoznao njegove ćerkice, a ispričao je i kako je prošao njihov prvi sastanak.

foto: Profimedia

Slike iz kuće porodice Vot

"Oralno sam ga zadovoljio, pa je on oralno zadovoljio mene, zatim smo se poseksali, a on se uspaničio i otišao bez reči", ispričao je.

Nalazi su se u maloj vikendici u Vajomingu, a Boultova majka, koja je potvrdila da su bili u vezi, ispričala je da je Vot plaćao njenom sinu - u nekoliko navrata mu je dao 250, 80 i 60 dolara, a jednom mu je platio ubrizgavanje filera za usne.

"Rekao mi je da je žrtva emocionalnog i mentalnog zlostavljanja i da se zaglavio u braku bez ljubavi, ali plašio se da ode zbog Bele i Seleste", dodao je Boult.

Kurir.rs/Mirror.co.uk

Foto: Facebook/Trent Bolte, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track