RAZMAŽENA NASLEDNICA SE BAHATILA PREKO INSTAGRAMA: Prodavala je luksuznu robu, a onda je policija presrela SUMNJIV PAKET (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

nije očekivala

RAZMAŽENA NASLEDNICA SE BAHATILA PREKO INSTAGRAMA: Prodavala je luksuznu robu, a onda je policija presrela SUMNJIV PAKET (VIDEO)

Planeta -

Bogata naslednica koja pokušava da se probije kao model, našla se pred sudom jer je prodavala krijumčarene kačkete i torbe napravljene od kože ugrožene vrste pitona.

Stefani Skolaro (26) prodavala je kačkete i torbe preko svog sajta "SS Pajton" kao i preko profila na Instagramu gde ima preko 80.000 pratilaca.

Ona je takođe prodala i krijumčarene kačkete po ceni od oko 450 evra preko jednog butika u Mejferu.

Skolaro koja se predstavlja kao model za kupaće kostime, ćerka je italijanskog rudarskog tajkuna i majke Britanke i živi u luksuznom stanu u centru Londona.

Ona je naručila sporne predmete iz Indonezije, a neke od njih je prodala u Britaniji svojoj mreži bogatih mušterija.

Policiji je privukla pažnju kada su paket koji je poručila iz Indonezije zaplenili carinici na aerodromu u Nemačkoj. Tada su počeli da proveravaju njene profile na društvenim mrežama.

Skolaro je priznala da je kriva za uvoz zabranjene robe i za prodaju robe napravljene od ugrožene životinjske vrste, koju je pridobila nezakonitim putem.

Bogatašica je bila vidno uznemirena na suđenju, nakon što se izjasnila krivom, a puštena je iz pritvora uz kauciju. Presuda će joj biti izrečena u januaru.

Policija je zaplenila 35 kačketa i nekoliko velikih torbi koje je prodavala za oko 3.000 evra.

Tužilac je rekao da se radi o predmetima od prave pitonove kože koje je ona reklamirala preko društvenih mreža svojim pratiocima.

Inače Stefanina sestra Lana je bila učesnica rijalitija "Bogata deca Instagrama". Ona je sa majkom pružila podršku optuženoj sestri.

Kurir.rs/Scotish Sun

Foto: YT screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track