HOROR NA BENZINSKOJ PUMPI:  Londonski taksista je stao mušterijama, par trenutaka kasnije ostao bez kola!
Foto: Screenshot

ludaci

HOROR NA BENZINSKOJ PUMPI: Londonski taksista je stao mušterijama, par trenutaka kasnije ostao bez kola!

Planeta -

Britanski taksista je 15. decembra prošle godine vozio dve osobe koje su tokom noćnog izlaska zapalile njegov automobil na benzinskoj stanici.

Voren Hern i Deni Frost su to veče tražili od taksiste da stane na benzinskoj stanici kako bi oni mogli da kupe pivo. Međutim, nakon što je učinio ono što su od njega tražili, njih dvojica nisu ulazili po pivo, već se jedan od njih, Hern, sumnjivo šetao oko taksija. Sledeće što je učinio, za taksistu je bilo šokantno.

U jednom trenutku, Hern je uzeo crevo sa aparaata i sipao malu količinu benzina na zadnje sedište. Taksista je video šta se dogodilo pa je izašao iz automobila. U tom trenutku vozilo se zapalilo, a dvojica piromana su se razbežala. Taksista se odmakao, ali nakon nekoliko sekundi je pokušao da uzme nešto iz vozila. Na svu sreću, taksista je prošao bez povreda, ali je vozilo izgorelo.

Oko godinu dana ksnije, stigle su kazne za dvojicu mladića. I jedan i drugi su priznali krivicu za zločin zbog kog su dobili zatvorske kazne veće od 5 godina. Hern je dobio kaznu od 6 godina i 4 meseca, dok je Frost dobio 5 godina i 7 meseci.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track