PAMELA ANDERSON ISPROZIVALA TEREZU MEJ: Ja bih postigla bolji sporazum za Bregzit! Evo koji su joj aduti!
Foto: EPA / Christophe Petit Tesson

najpoznatija čuvarka plaže

PAMELA ANDERSON ISPROZIVALA TEREZU MEJ: Ja bih postigla bolji sporazum za Bregzit! Evo koji su joj aduti!

Planeta -

Bivša zvezda televizijske serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson kazala je da bi ona postigla bolji sporazum za Bregzit od "glupog" sporazuma britanske premijerke Tereza Mej.

Ona je kazala za njujorški magazin "Džakobin" da bi Evropska unija trebalo da bude "temeljno i fundamentalno reformisana" kao i da bi ona "zaista podržala Ujedinjeno Kraljevstvo u pokušajima da napravi alternativu Evropi", prenosi politico.eu.

Međutim, kako je rekla, pribegavanje nacionalističkim težnjama nije alternativa, a jedini put ka slobodi je "zajednička borba neprivilegovanih, što uključuje i inostrane radnike".

foto: EPA / Christophe Petit Tesson

"Sporazum koji je predložila Tereza Mej ne nudi takvu alternativu", kazala je ona.

"Našalila sam se da sam uverena da bih uspela da ispregovaram bolje uslove od ovog glupog sporazuma. Pregovarala sam sa Holivudom decenijama. Snašla bih se sa Mišelom Barnijeom (glavni pregovarač EU za Bregzit)", rekla je Pamela Anderson.

foto: AP / Christophe Ena

Bivši model "Plejboja" postala je, kako se navodi, izrazito politički otvorena.

Pred održavanje predsedničkih izbora u Francuskoj, podržala je levičarskog kandidata Žan Luk Melanžona, a Terezu Mej je okarakterisala kao "najgoru premijerku u istoriji", iznoseći, kako navodi portal Politico, ostrašćenu molbu za oslobađanje od krivičnog gonjenja osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, sa kojim je, prema pisanju svetske štampe, Andersonova bila u ljubavnoj vezi.

Kurir.rs / Tanjug

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track