PROVALJEN! DŽEF BEZOS VARA ŽENU MESECIMA! Evo zašto se razvodi najbogatiji čovek na svetu i ko je lepotica s kojom se švaleriše! USKORO PRLJAVI DETALJI I VRUĆE FOTKE!
Foto: AP, Profimedia

SKANDAL!

PROVALJEN! DŽEF BEZOS VARA ŽENU MESECIMA! Evo zašto se razvodi najbogatiji čovek na svetu i ko je lepotica s kojom se švaleriše! USKORO PRLJAVI DETALJI I VRUĆE FOTKE!

Planeta -

Američki milijarder Džef Bezos (54), najbogatiji čovek na svetu i osnivač kompanije Amazon, razvodi se zbog bivše voditeljke s kojom se švaleriše već četiri meseca, tvrdi popularni tabloid Nešenel inkvajer i najavljuje da će tu skandaloznu priču sa se vrućim fotografijama preljubnika objaviti na naslovnoj strani!

Bezos je juče objavio da se razvodi od supruge Mekenzi (48) posle 25 godina braka, a onda je puklo i zbog čega zapravo.

Samo nekoliko sati kasnije, odlično obavešten Nešenel inkvajer objavio je da je Bezos u ljubavnoj vezi sa preduzetnicom i bivšom TV voditeljkom Loren Sančez (49), prenosi Biznis insajder. Novinari tog tabloida pratili su Bezosa i Sančezovu "kroz pet država i 40.000 milja, kad su leteli u privatnim avionima, vozili se u besnim limuzinama, krstarili helikopterima, išli u romantične šetnje, odmarali u hotelima sa pet zvezdica, na intimnim večerinkama i dok su provodili KVALITETNO VREME u skrivenom ljubavnom gnezdu".

foto: Profimedia

Lorena Sančez sa svojim suprugom Patrikom Vajtselom

"Naslov koji ćemo objaviti na naslovnoj strani biće 'Fotografije preljube koja je okončala njegov brak'", objavio je Nešenel inkvajer. Taj list takođe tvrdi da ima "bezobrazne" fotografije Bezosa i Sančezove i nagoveštava da ima uvind u "prljave poruke i erotske selfije - ukjučujući "eksplicitnu i vruću" sliku ljubavnika", a u priču bilće uključeno i "još šokantnih fotografija tog para".

Njujork post piše da je Bezos i izdao saopštenje o razvodu da bi preduhitrio paklenu priču koju će objaviti Nešenel inkvajer. Taj list takođe podseća da je Loren Sančez još uvek zvanično u braku sa poznatim holivudskim agentom Patrikom Vajtselom iako su već neko vreme rastavljeni. Sančezova, koja ima dvoje dece sa Vajtselom i jedno iz prethodnog braka, sa Bezosom se navodno i zbližila prošle jeseni, kad se rastala od muža.

foto: AP

Džef i Mekenzi Bezos imaju četvoro dece

S druge strane, Bezosovi imaju četvoro dece i bogatstvo od 137 milijardi dolara. Zajedno su zamislili i podigli Amazon.

Kurir.rs/V.P./Business insider/Radaronline

Foto: AP, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track