TROJE MRTVE DECE PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU: Mališani se igrali u dvorištu i nestali, kada je stigla policija zatekla jeziv prizor od kog se srce slama! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

strašna TRAGEDIJA na floridi

TROJE MRTVE DECE PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU: Mališani se igrali u dvorištu i nestali, kada je stigla policija zatekla jeziv prizor od kog se srce slama! (VIDEO)

Planeta -

Igra troje mališana u dvorištu porodičnog doma na Floridi završila se kobno po njih.

Brat (6) i sestra (1) i još jedna devojčica (4) dok su se igrali su se ostali su zarobljeni u zamrzivaču gde su ih pronašli mrtve izjavila je lokalna policija.

Dvoje dece, šestogodišnji dečak i jednogodišnja devojčica, živelo je sa bakom na istom posedu na kojem je živela i četvorogodišnja devojčica sa svojom majkom.

Ostavile su ih na kratko same, a kada ih nisu mogle naći u kući, krenule su pretraživati dvorište. Na kraju su pronašle decu u nedavno nabavljenom zamrzivaču.

S obzirom na to da još nije bio priključen, nekoliko dana je stajao van kuće, u dvorištu, a deca su se popela u njega i više nisu mogla da ga otvore. Žene su pozvale policiju i vatrogasce. Kada su otvorilli zamrzivač zatekli su jeziv prizor. Mališani su ležali mrtvi jedan preko drugog u sandučaru. Očigledno ej bilo da su se deca ugušila jer su ostala bez vazduha. Ipak su pokušali da reanimiraju decu, ali im nije bilo spasa.

" Reči ne mogu da opišu koliko su nam srca slomljena", rekao je Sam St Džon, šerif okruga Suvani.

"Svaki put kada vidimo da su deca nastradala zbog ovakve ili slične nesreće, slomi se komadić našeg srca. Reči to ne mogu opisati. Jedino što možemo da uradimo je da nastavimo dalje". dodao je.

Kurir.rs/CBS

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track