HOROR LET IZ LOS ANĐELESA! 200 kg težak Amerikanac prisilio stjuardese da mu brišu zadnjicu jer NE MOŽE SAM, pa UZDISAO OD UŽIVANJA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ODVRATNO!

HOROR LET IZ LOS ANĐELESA! 200 kg težak Amerikanac prisilio stjuardese da mu brišu zadnjicu jer NE MOŽE SAM, pa UZDISAO OD UŽIVANJA! (VIDEO)

Planeta -

Stjuardese tajvanske avio-kompanije "EVA er" preživele su horor na letu Los Anđeles-Taojuan zbog putnika Amerikanca teškog 200 kilograma koji ih je malretirao da ga odvedu u toalet, skinu ga i - obrišu mu zadnjicu jer on to sam ne može.

Kuo, jedna od stjuardesa, rekla je na konferenciji za medije da je taj Amerikanac ušao u avion u invalidskim kolicima i odmah počeo da izvoljeva.

Tražio je da mu daju tri sedišta kako bi mu bilo udobno. Pošto let nije bio popunjen, taj zahtev su mu ispunili. Međutim, kad je video da su ljubazni i uslužni, postao je odvratan.

Kuo je ispričala da je prvo rekao da je povređen i da mora u toalet, i to u biznis klasi, jer je onaj u ekonomskoj premali. A i ne može sam da se skine, pa mu treba pomoć osoblja.

"Rekla sam mu da mu ne možemo pomoći, ali počeo je da galami. Rekao mi je da odmah odem u toalet i zapretio da će se olakšati na podu aviona", ispričala je stjuardesa. Zato je njih nekoliko pošlo s njim.

"Kada ga je koleginica skinula, donele smo deku da mu pokrijemo genitalije. Međutim, ljutito me je udario po ruci i rekao da ne želi deku, nego da ga skinem da može u toalet", izjadala se ona.

Ali tu nije bio kraj. Kad je završio, pozvao ih je i tražio da mu obrišu zadnjicu! Posle natezanja, Kuo je nevoljno pristala jer nije htela da ga ostavi da sedi u toaletu, a tad je počelo najgore. Navukla je tri para rukavica od lasteksa i počela da ga briše, na šta je on počeo da uzdiše!

"Počeo je da stenje 'o, dublje, dublje', a kasnije je optužio glavnu stjuardesu da ga nije dobro obrisala i tražio je da ponovi", objasnila je Kuo. Morala je još triput da ga obriše, a onda su mu navukle pantalone.

Uprava "EVA era" je saopštila da osoblje nije dužno da usliši ama baš svaku želju putnika, ali iz sindikata stjuardesa uzvraćaju da je problem sistemski zbog kuture usluga. Zato su predložili dva rešenja: da se ovakvim putnicima zabrani letenje i da "EVA er" počne zapošljavati i muško kabinsko osoblje.

Kurir.rs/Daily Mail/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track