PROCURILA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP: Pogledajte kako izgleda muškarac koga je volela u Sloveniji! ŠOK! (FOTO)
Foto: AP / Jacquelyn Martin

KAD GA VIDITE...

PROCURILA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP: Pogledajte kako izgleda muškarac koga je volela u Sloveniji! ŠOK! (FOTO)

Planeta -

Melanija Tramp, prva dama Amerike 13 godina je u braku s Donaldom Trampom, a ovaj par medijima je postao još zanimljiviji otkako su se preselili u Belu kuću.

Čim je Donaldova noga zakoračila u Belu kuću novinari su želeli da saznaju sve o njegovoj supruzi. Iako je bilo teško ući u trag njenoj prošlosti koja je dobro sakrivena jedan čovek je ipak ostao kao rep za Melanijom - Jure Zorčić.

Melanija i Zorčić su se zabavljali dok je aktuelna prva dama još uvek živela u Sloveniji, tačnije, sedam godina pre nego što je upoznala Donalda.

On je za ABC televiziju opisao kako je Melaniju upoznao jednog toplog letnog dana 1991. godine i primetio ju je dok se vozio na motoru.

"Grad je bio prazan i blokiran, vozio sam motor i na ulici sam primetio devojku i zapitao se -ko je ona? Jako mi se svidela i pratio sam je", ispričao je Zorčić.

Jure Zorčić
Jure Zorčićfoto: Profimedia

Prema njegovim rečima Zorčića sa Melanijom je bio nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlji i da potraži svoju profesionalnu sreću u centrima mode - Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Melanija je Donalda upoznala na Nedelji mode 1998. godine kad je imala 28 godina. Iako je trenutni predsednik Amerike tada bio u drugom braku sa glumicom Marlom Mejpls (pre toga sa Ivanom Tramp) to ga nije sprečilo da pozove intrigantnu Slovenku na sastanak. Kako je objasnila prva dama medijima: "Razmenili smo brojeve i ostalo je istorija".

Kurir.rs

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track