POLICAJAC IZNENADIO TRUDNU KONOBARICU:  Ostavio je napojnicu 10 PUTA VEĆU od računa, ali nju je rasplakala poruka koju je dopisao (VIDEO)
Foto: printscreen

srceparajuće

POLICAJAC IZNENADIO TRUDNU KONOBARICU: Ostavio je napojnicu 10 PUTA VEĆU od računa, ali nju je rasplakala poruka koju je dopisao (VIDEO)

Planeta -

Policajac iz gradskog područja Vorhes, koje se nalazi u američkoj saveznoj državi Nju Džerzi, ostavio je sedam meseci trudnoj konobarici Kortni Kadigan (23) velikodušnu napojnicu i usput joj poželeo puno sreće s prvim detetom.

Kadiganova, koja bi trebalo da se porodi 1. aprila ove godine, poslužila je policajca kada je u petak došao u restoran Lamp Post Diner. Policajčev račun toga dana iznosio je 8,75 dolara, a on je konobarici ostavio napojnicu od 100 dolara te poruku na kojoj je pisalo: "Uživajte u prvom, nećete to nikada zaboraviti".

Policajac je račun s porukom i napojnicu ostavio kod blagajne, pa otišao iz restorana bez da je devojci išta rekao.

"Zahvalna sam na policajčevoj ljubaznosti", rekla je devojka i dodala: "Blagoslov je susresti osobe poput njega i zauvek ću mu biti zahvalna."

Njen otac Brajan Kadigan na svom Facebook profilu je u subotu objavio fotografiju računa i policajčeve poruke te nahvalio policajca koji je poželeo da ostane anoniman.

"Uvek slušate koliko su policajci loši, kako su se loše ponašali prema vama, kako zloupotrebljavaju moć. Da, siguran sam da u svakom žitu ima kukolja, međutim većina njih samo radi svoj posao. Oni dolaze u kontakt s najgorim članovima društva i to rade svaki dan. Riskiraju živote svaki dan kako bi sprovodili zakon", napisao je između ostaloga Kadigan na Fejsbuku.

Kortni je rekla da sa policajcem nije puno razgovarala te da misli da je on načuo da joj je to prvo dete. Dodala je i da je pomislila da je video kako se muči s obzirom na to da je u sedmom mesecu trudnoće.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Shutterstock/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track