SUZANINO OBEZGLAVLJENO TELO NAĐENO U TORBI S JEZIVOM PORUKOM ZA MUŽA: Kamere snimile njene poslednje trenutke! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

OTMIČARI BEZ MILOSTI

SUZANINO OBEZGLAVLJENO TELO NAĐENO U TORBI S JEZIVOM PORUKOM ZA MUŽA: Kamere snimile njene poslednje trenutke! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Delovi tela Suzane Karere nađeni su u Koacakoalkosu na istočnoj obali Meksičkog zaliva. Ona je oteta nedelju dana ranije ispred kuće svoje prijateljice, kada je otišla da pokupi decu.

Obezglavljeno žensko telo nađeno je unutar velike torbe sa porukom, u kojoj se krivi njen muž jer je "odbio da plati otkup".

Na zastrašujućem snimku kamere za nadzor vide se njeni otmičari kako je guraju u automobil u nekoliko sekundi. Nedelju dana kasnije su ženini ostaci nađeni u torbi ostavljenoj na ulici.

Osumnjičeni otmičari ostavili su poruku unutar torbe, u kojoj stoji da se njen muž "provodio i nije platio otkup".

Prema pisanju lokalnih medija, ona je obezglavljena, jer traženi otkup u iznosu od 183.871 evra nije plaćena.

Nejasno je kako je njen muž primio zahtev za otkup.

Nekoliko sati kasnije je muž potvrdio na Fejsbuku da je ubijena i zahvalio se na podršci tokom cele te nedelje, dok je bila zatočena.

"Hvala vam svima na molitvama i željama da se moja Suzana vrati kući, nažalost to se neće dogoditi. Ona je mrtva", napisao je on.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track