ISPOVEST NEMAČKE PROSTITUTKE KOJA SE UDALA ZA DŽIHADISTU: Prvu bračnu noć smo proveli u krvavoj sobi za mučenje, lanci su visili sa plafona! A ovo je tek početak njene jezive priče (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

sada je u zatvoru

ISPOVEST NEMAČKE PROSTITUTKE KOJA SE UDALA ZA DŽIHADISTU: Prvu bračnu noć smo proveli u krvavoj sobi za mučenje, lanci su visili sa plafona! A ovo je tek početak njene jezive priče (VIDEO)

Planeta -

Bivša nemačka prostitutka Derija O. (26), koja je svojevremeno otišla u Siriju zbog džihadiste koga je upoznala na internetu, nalazi se u pritvoru u Nemačkoj zbog povezanosti s teroristima. Tamo je otkrila kako je izgledao njen život sa borcima Islamske države kao i prva bračna noć.

Derija, Nemica turskog porekla, kaže da je u mladosti upala u loše društvo. Nekoliko godina bila je u vezi sa vođom motorističke bande Anđeli pakla (Hells Angels), koji ju je čak uvukao u prostituciju.

Tada je na internetu upoznala Marija Skjanimanika, koji joj je pričao o životu u Islamskoj državi.

foto: Youtube/Printscreen

Pričao joj je kako je prešao u islam i čak napustio svojeg voljenog psa jer se psi smatraju “nečistim”, pa se preselio u Siriju.

Kada joj je rekao da nije oženjen, ona mu je odgovorila: “U redu, onda ćemo se mi venčati.” Dva meseca kasnije, Derija je otišla u Tursku, posle čega su je prokrijumčarili u Siriju.

foto: Youtube/Printscreen

“Kada sam videla Marija prvi put u uniformi s bradom i oružjem, izgledao je veoma dobro”, izjavila je 26-godišnjakinja i ispričala kako su oni proveli prvu noć u prostoriji za mučenje.

“Smestili su nas u sobu koja je pre služila za mučenje. Tamo su lanci visili sa plafona, krv je još bila na zidovima. Bilo je vrlo strašno,” kazala je Derija, koja sada pokušava da prikaže kako nije imala previše zajedničkog s izopačenom interpretacijom islama islamskih terorista.

foto: Youtube/Printscreen

"Nisam želela ništa od toga, htela sam da pomognem sirijskoj deci", tvrdi ona.

Bračni par se preselio u Irak, gde se 2015. rodio sin. Međutim, kako su se stalno svađali, vrlo brzo je došao kraj njihovoj vezi. Posle prekida, 26-godišnjakinja je dobila ponudu za brak od Denisa Kasperta, bivšeg repera poznatog i kao Deso Dog, koji je postao najpoznatiji terorista Islamske države nemačkog porekla.

“Često je dolazio u naš dom. Bio je jako drago ljudsko biće,” rekla je o reperu koji je ubijen 2018. Međutim, odbila je da se uda za njega pa je umesto toga odlučila da postane druga žena komandanta ID belgijskog porekla Abua Salahudina.

“Sve je bilo dobro pre nego što je povređen u napadu drona. Umro je dva meseca kasnije. Bože, kakvu lošu sreću imam s muškarcima. Svi koji su oko mene, umru”, izjavila je Derija O.

Kada je Salahudin umro, vratila se prvom mužu, Mariju, kog su saborci optužili da je špijun. Posle ekspresnog suđenja je pogubljen. Kada su ga uhvatili i mučili, Derija je pobegla s područja Islamske države uz pomoć krijumčara ljudima, zahvaljujući kojima je dospela na tursku teritoriju, gde je i uhapšena.

Turska ju je izručila Nemačkoj u leto 2017. godine i od tada se nalazi u pritvoru kao jedna od pet nemačkih državljana koji su napustili Nemačku kako bi otišli u Siriju da se bore na strani terorističke Islamske države.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track