TERORISTA KRENUO U KRVAVI POHOD NOSEĆI JEZIVI ZNAK: Ovo je prava istina o zlokobnom tajnom simbolu CRNO SUNCE!
Foto: Printscreen

otkrivamo

TERORISTA KRENUO U KRVAVI POHOD NOSEĆI JEZIVI ZNAK: Ovo je prava istina o zlokobnom tajnom simbolu CRNO SUNCE!

Planeta -

Masakr na Novom Zelandu u kom je Australijanac Brenton Tarant ubio 50 ljudi u napadu na dve džamije, privukao je veliku pažnju javnosti i pod lupu stavio simbol "crno sunce".

Tarant je ovaj simbol stavio na naslovnu stranu svog bolesnog manifesta o nadmoćnosti bele rase, kao i na ranac u kome je nosio oružje za krvavi pir.

Veći deo domaće publike sa ovim simbolom prvi put se susreo u seriji "Senke nad Balkanom", gde je "crno sunce" iskorišćeno kao zaštitni znak okultnog tajnog udruženja.

foto: Printscreen/Twitter

Nacisti "crno sunce" nisu koristili kao simbol već kao ornament u dvorcu VeVelsburg koji je od 1933. bio u posedu Hajnriha Himlera, komandanta SS divizije i Gestapoa.

Crno sunce vodi poreklo od "Magičnog sunca" koje je još u doba drevnog Vavilona predstavljalo božansku svetlost između zagrobnog života i ovog sveta.

Naslovna strana... Manifest bolesnika
Naslovna strana... Manifest bolesnikafoto: Printscreen

Verovatno se termin "Crno sunce" odomaćio među neukima još u doba Asiraca kada je ovaj simbol visio na zidovima hramova. Senka koju bi ostavljao bila je crne boje. U doba Vavilona se govorilo o "nevidljivom suncu" koje postoji iza onog vidljivog. U Vavilonu postoji nekoliko formi ovog simbola.

U Asiriji je predstavljeno kao ravnokraki ili "grčki krst". Potiče još od pre kralja Naram Sina, koji je bio unuk Sargona Prvog, akadskog vladara. Poreklo nije tačno utvrđeno i ne čini nekoliko izvrnutih svastika kao što neki tvrde.

Iako izgleda različito kod Vavilonaca i Asiraca ovi simboli su nesumljivo povezani - predstavljaju božansku svetlost koja određuje kosmičku starosti. Kao takvo ne sme biti ostavljeno onima koji se protive njegovom pravom duhu i ne razumeju njegovo pravo značenje.

Kurir.rs

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track