STRPALI IH U KOLA ZA MANJE OD 50 SEKUNDI: Pogledajte kako je izgledala dramatična otmica usred bela dana! Meta bio sin računovođe zloglasnog kartela! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

oteli ih nedaleko od škole

STRPALI IH U KOLA ZA MANJE OD 50 SEKUNDI: Pogledajte kako je izgledala dramatična otmica usred bela dana! Meta bio sin računovođe zloglasnog kartela! (VIDEO)

Planeta -

Sin i rođak Hesusa Labre Avilesa, koji je bio glavni savetnik i računovođa kartela Areljano Feliksa 80-ih godina, oteti su u Tihuani.

Otmica se dogodila usred bela naočigled zbunjenih prolaznika.

Svedoci kažu da se na ulici zaustavio beli automobil sa zatamnjenim staklima. Videli su naoružane muškarce koji su pokupili Hesusa Labra Feliksa i Markosa Liborio Feliksa Labru.

Inače, Aviles poznatiji kao El Čuj, bio računovođa ozloglašene tihuanske grupe koja je nekada bila najveći i najnasilniji narko-kartel u Meksiku.

U zatvoru je završio 2000. godine. Osudili su ga 40 godina nakon priznanja da je imao veze sa švercom kokaina i marihuane. Uhapsili su ga blizu škole gde je gledao sina kako igra fudbal. Zanimljivo, blizu iste škole oteti su njegov sin i nećak.

Okolne nadzorne kamere pokazale su kako je grupa otmičara, u kojoj je bilo 12 ljudi, čak 90 minuta posmatrala oteti dvojac, a zatim su ih za manje od 50 sekundi strpali u automobil i pobegli.

Sumnja se da je otmica delo nekog od suparničkih kartela.

Međutim, kako se saznaje, u petak ujutro otmičari su obojicu, bez obrazloženja, pustili u jednoj tihuanskoj četvrti.

Kurir.rs Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track