RODITELJI MONSTRUMI! NINA I ISMAIL SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI SINČIĆA, BEBA HITNO OPERISANA: Kad čujete šta su mu radili, NEĆE VAM BITI DOBRO!
Foto: Printscreen/ Facebook

UŽAS!

RODITELJI MONSTRUMI! NINA I ISMAIL SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI SINČIĆA, BEBA HITNO OPERISANA: Kad čujete šta su mu radili, NEĆE VAM BITI DOBRO!

Planeta -

Roditelji, Ismail S. (23) i Nina R. (26) uhapšeni su zbog zlostavljanja svog deteta koje je imalo 6 nedelja u Ludvigshafenu na Rajni u Nemačkoj.

Kako se navodi, oni su bebu doveli u bolnicu u teškom stanju i sa brojnim povredama. Utvrđeno da dete ima povredu lobanje, krvarenje u mozgu, frakture rebara, modrice na plućima i srce i krvarenje iz očiju. Ono što je posebno šokiralo doktore jesu brojne stare povrede, ali i povrede u predelu anusa i polnog organa.

Nina R. je navodno u anus deteta ubacila neki predmet koji je uzrokovao unutrašnje povrede zarad njenog „seksualnog zadovoljstva“, tvrdi glavni tužilac Hubert Stroeber.

foto: Printscreen/ Facebook

"Beba je tokom prijema u bolnicu morala hitno da bude operisana i tada joj je zbog monstrouznih povreda ugrađen veštački anus. Čak su i profesionalci u mom javnom tužilaštvu bili šokirani," rekao je Stroeber.

Dečak je sada star sedam meseci i trenutno živi u hraniteljskoj porodici.

Nina R. i Ismail S. upoznali su se 2017. i ubrzo je ostala trudna a dečak se rodio u avgustu 2018. godine. Prema rezultatima iz istrage, tortura i seksualno zlostavljanje su krenuli nedugo posle toga.

Porodica i prijatelji izjavili su lokalnim medijima da je Nina R. pokazivala znakove okrutnosti čak i kao dete kada je navodno mučila svoja dva zamorca do smrti.

Suđenje paru je zakazano za maj.

Kurir.rs/ Metro

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja