POKUŠALA SAM DA GA RESETUJEM: Ubila muža OKLAGIJOM, a onda je policiji otkrila sve JEZIVE stvari koje mu je radila (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

OSUĐENA NA DOŽIVOTNU ROBIJU

POKUŠALA SAM DA GA RESETUJEM: Ubila muža OKLAGIJOM, a onda je policiji otkrila sve JEZIVE stvari koje mu je radila (VIDEO)

Planeta -

Nemica Hanegret Doneli (55) u Velikoj Britaniji osuđena je na doživotnu robiju, nakon što je nasmrt pretukla muža Kristofera Donelija (55) oklagijom.

Istražioci su otkrili 78 povreda na Kristoferovom telu nakon njegove smrti, uključujući rane po celoj glavi, unutrašnje povrede, prelome ramena, kičme i vrata i druge povrede.

Sve je to prouzrokovano udarcem tupim predmetom ili pesnicom, a policija je pronašla i njegovu krv.

U policijskim intervjuima, Hanegret, majka četvero dece, priznala je da je tukla svog supruga oklagijom i četkom za kosu, udarajući ga po licu i gurajući ga niz stepenice.

"Tukla sam ga po nosu, jako, zato što sam bila toliko besna na njega... Mislila sam da će izaći iz transa ako ga udarim oklagijom. Ponekad bih ga udarila jače, ali nikada nije pao, nikada nije izgubio sves", rekla je policiji.

"Bio je to pokušaj da nešto resetujem u njemu... Ponekad sam ga jurila oko kuhinjskog stola", izjavila je Hanegret.

Kako je saopšteno, njegovo telo je nađeno u lokvi krvi, nakon što je celu noć ležalo u kupatilu.

"Ona je u potpunosti kontrolisala Kristoferov život. Govorila mu je šta je dozvoljeno i kažnjavala ga kada bi uradio nešto što joj nije bilo po volji. Sistematsko zlostavljanje prouzrokovalo je ekstremne povrede", izjavila je glavni inspektor Felisiti Parker.

Telo mu je bilo toliko krhko i slabo da pred kraj života više nije mogao da hoda, a 31. marta 2018. preminuo je od posledica teških povreda.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track