OVAKO SE BAHATE DECA BOGATIH AUSTRALIJANACA: U odnosu na raspikuće iz Dubaija, Rusije, Švajcarske, Velike Britanije... mladi iz Australije su još i skromni u iživljavanju sa novcem! (FOTO)
Foto: Foto Printscreen Instagram

poslednji na listi

OVAKO SE BAHATE DECA BOGATIH AUSTRALIJANACA: U odnosu na raspikuće iz Dubaija, Rusije, Švajcarske, Velike Britanije... mladi iz Australije su još i skromni u iživljavanju sa novcem! (FOTO)

Planeta -

Već smo navikli da se na društvenim mrežama dece bogataša širom sveta hvale svojom skupocenom garderobom, luksuznim automobilima, putovanjima...

"Bogata deca Instagrama" nisu nov fenomen i gotovo u čitavom svetu postoji po jedna grupa mladih i bogatih naslednika koji se bahate i razmeću novcem i bogatsvom.

#PJ18

Објава коју дели Brooke Warne (@brookewarne) дана

Poslednji na spisku su bogati hvalisavci iz Australije. U odnosu na one iz Dubaija, Rusije, Švajcarske, Velike Britanije... koji se iživljavaju sa novcem , mladi Australijanci su baš skromni.

Bruk Varn, ćerka kriket legende Šajna Varna, jedna je od mladih

Australijanki koja se redovno hvali na društvenim mrežama svojim VIP životom.

Skromnih 14.000 pratilaca na njenom profilu na Instagramu može da vidi fotografije sa odmora u Evropi, poput Grčke ili Španije, ali i proslave rođendana uz šampanjac i posetu Diznilendu u Parizu ili šopinga u Barseloni.

Frančesca Paker-Barnam voli da se pohvali svojom skupom odećom i letovanjima širom sveta na društvenim mrežama i skupocenim nakitom.

I ona se pohvalila svojim putovanjima u Pariz, na festival Koačela i na Ibicua.

Mariam Rod, bogatašica i influenserka, ima armiju od milion pratilaca na Instagramu.

Njen profil izgleda kao portfolio nekog top-modela, što joj omogućava dodatnu zaradu, s obzitom da joj mnoge kompanije plaćaju da ih reklamira.

Njen spisak destinacija na kojima je odmrala nedavno je sledeći - Grčka, safari u Africi i Karibi.

Zoe Tornburg često putuje - od muzičkih festivala preko peščanih plaža Bali ili Evrope. Slaba je i na automobile, a pohvalila se i svojim ružičastim "rendž roverom".

Zoe se ne stidi da se pohvali i skupim načinom života u kakvom uživa. Njen otac je bio vlasnik nekoliko najpoznatijih noćnih klubova u Melburu.

Kurir.rs

Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track