FILMSKI OBRAČUN NA PUMPI: Razbojnik uperio pištolj u studente, oni ga savladali bez trunke straha, oborili ga na zemlju i šutirali, ali ni tu nije bio kraj! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

neverovatna scena

FILMSKI OBRAČUN NA PUMPI: Razbojnik uperio pištolj u studente, oni ga savladali bez trunke straha, oborili ga na zemlju i šutirali, ali ni tu nije bio kraj! (VIDEO)

Planeta -

Četiri američka studenta junački su se odbranila od naoružanih pljačkaša na jednoj benzinskoj pumpi na Floridi.

Naime, dva brata i njhova dva rođaka bili su na prolećnom raspustu u Majamiju, pa su posle jedne žurke, u ranim jutarnjim satima stali na pumpu da natoče gorivo.

Dok su mirno stajali na pumpi, iz drugog automobila izašao je naoružani muškarac prekrivenog lica.

Tri studenta su bila u čudu, ali je jedan odmah skočio na razbojnika i pokušao da mu otme pištolj. U tom trenutku, iz kola je izašao još jedan student i on se takođe obrušio na muškarca.

Šutirali su ga i pokušavali da ga zadrže na zemlji. U tom trenutku, pojavio se drugi pljačkaš koji je šutnuo jednog studenta koji je odleteo.

I dalje su se otimali oko pištolja, dok ga nije na kraju odlučno zgrabio jedan od studenata koji ga je odmah uperio ka razbojnicima.

foto: Youtube/Printscreen

Posle verbalne prepirke, pljačkaši su seli u kola i pobegli.

"Izgledalo je kao u filmu, samo je došao i uperio pištolj u nas", rekao je Alek Tanus.

Njegov stariji brat Džejkob (27) kaže da nije razmišljao mnogo u tom trenutku, već da je instiktivno reagovao kako bi zaštitio brata.

"Uhvatio sam mu pištolj, samo sam ga pomerao što dalje od moje glave, njegove glave, bilo čije glave, u slučaju da opali. Samo sam čekao da se to desi", rekao je.

Arik Visbi, koji je zgrabio pištolj, opisao je taj trenutak.

"Čim sam podigao pištolj, obojica su se uputila ka svojim kolima, a mi smo vikali. Čak mi je on rekao 'Smiri, se otići ćemo'", kaže.

"Znao sam da svakog časa mogu da poginem, ali ovo je moja porodica. Sve bismo uradili jedni za druge", rekao je jedan od momaka.

Momci su policiji sve ispričali i saopštili im broj registracije napadača.

Vozač automobila, Kevin Kempbel, uhapšen je kasnije tog dana, a muškarac koji je prvi naoružan prišao mladićima nije još uhvaćen.

Kurir.rs/Cbs Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja