OVO SU BOMBAŠI SA ŠRI LANKE: Sinovi milionera koji su imali sve i na koje niko nije sumnjao! Trudna supruga jednog od njih bombom ubila 4 svoje dece! (VIDEO)
Foto: Tviter

tuga

OVO SU BOMBAŠI SA ŠRI LANKE: Sinovi milionera koji su imali sve i na koje niko nije sumnjao! Trudna supruga jednog od njih bombom ubila 4 svoje dece! (VIDEO)

Planeta -

Braća Ibrahim su sinovi su milionera Jonusa Ibrahima, trgovca začinima, i pohađali su privatne škole u Kolombu

Objavljene su prve fotografije braće bombaša koji su se raznjeli na Uskrs u Šri Lanki, piše Dejli Mejl.

Snimak napada otkrio je kako su napadači neopaženo ušli u hotele dok su brojni gosti doručkovali, a samo trenutak kasnije hotelski restorani postali su mesto iz horora.

Inšaf i Ilham Ibrahim smireno su ušli u hotele Šangri-La i Sinamon Grand pa su detonirali bombe na svojim prslucima ubivši pritom goste u hotelu koji su došli na uskršnji doručak.

Bogata braća usmrtila su tako preko četrdeset stranaca koji su tada bili na odmoru, a među njima je bilo i troje dece.

Samo nekoliko sati kasnije policija je ušla u luksuzni dom Ilhamove trudne supruge Fatime koja je tada raznela sebe, svoje troje dece i tri policajca.

Zanimljivo je kako su braća Ibrahim sinovi milionera Jonusa Ibrahima, trgovca začinima, pa su se privatno školovali u Kolombu. Porodica je smatrana modernom pa nisu postojale sumnje kako su naklonjeni ekstremistima.

Inshaf je živeo sa suprugom i decom u kući vrednoj 1, 5 miliona funti koja se nalazila u najelitnijem kvartu Kolomba, a na dan kada je Inšaf odlučio ubiti nevine ljude, supruzi je rekao da ide na poslovni put i da treba biti hrabra.

Alavdin, Inšafov tast, inače vlasnik kuće u kojoj je bombaš živeo sa porodicom, u šoku je nakon tragedije.

“Imao je sve – dobar posao, divnu ženu i četvoro preslatke dece. Zašto bi učinio nešto ovakvo?”, pita se Alavdin.

Kaže kako njegov zet nikada nije spominjao Islamsku državu i da nije nikada posumnjao da je imao simpatije za ekstremiste.

“Moja je sestra mentalno slomljena. On je osramotio našu porodicu, ne želim više da izađem napolje. Ne želim nikoga da pogledam u oči”, dodao je on.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track