JEZIVO! OGLASIO SE SUPRUG TRUDNICE KOJU SU RASPORILI I UZELI JOJ BEBU: Sin mi je loše, molimo se za čudo! Nećemo još ISKLJUČITI APARATE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

zločin koji je šokirao svet

JEZIVO! OGLASIO SE SUPRUG TRUDNICE KOJU SU RASPORILI I UZELI JOJ BEBU: Sin mi je loše, molimo se za čudo! Nećemo još ISKLJUČITI APARATE! (VIDEO)

Planeta -

Marlen Očoa Lopez (19) iz Čikaga brutalno su ubile Klarisa Figera (46) i njena ćerka Dezire (24). Marlene je bila je u devetom mesecu trudnoće. Devojku su zadavile kablom, a iz utrobe joj potom nasilno izvadili bebu. Uhapšen je i Pjotr Bobak (49), Klarisin dečko, pod sumnjom da je prikrivao ubistvo.

Klarisa je istog dana kada je Marlen nestala, pozvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Dečak je bio u teškom stanju.

Tvrdila je da je beba njena i da se zove Havijer. Policija je naknadno otkrila da je Klarisa imala sina koji je poginuo prošle godine sa 20 godina i zvao se Ksander.

Marlen i Juvani Lopez venčali su se 2016. i imaju sina Džošua (3). Trudna Marlen javila se na oglas na Fejsbuku za poklanjanje kolica i dečije odeće. Kad je stigla da po dogovoru preuzime odeću, brutalno su je ubili i izvadili bebu iz stomaka.

Trebala je da ode po sina u vrtić ali tamo nikada nije stigla, a suprug je odmah prijavio nestanak.Pronađena je posle tri nedelje od nestanka u jednom kontejneru za đubre. Slučaj je rasvijetljen zahvaljujući prijavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli da se Marlen pre nestanka čula sa Klarisom na Fejsbuku.

Telo nesrećne žene pronašli su u Čikagu u kontejneru za smeće u dvorištu žene koja joj je ponudila pomoć. DNK test je pokazao da je Marlen majka deteta iz bolnice.

Juvani je posetio novorođenče i nazvao ga Jadel, po želji njegove pokojne supruge. Objavio je na svom Fejsbuku fotografiju sina i napisao da je još u teškom stanju i u inkubatoru.

"Molimo se za čudo, nećemo još isključiti aparate",- rekao je otac. " Živeli smo zajedno četiri godine, a sada je preda mnom sklopljenih očiju. Zašto su joj ovo napravili? Ništa im nije učinila.

Bila je dobra osoba. Kako su joj ovo mogli napraviti, a znali su da ima svoju porodicu, da ima trogodišnjeg sina?" - govorio je u suzama Juvani Lopez ispred mrtvačnice. Osumnjičene Clarisa i Dezire priznale su samo da su imale kontakt sa Marlen, ali ne i da su je ubile i zvadile bebu.

Kada su DNA uzorci pokazali da novorođenče nije Klarisino, nabavili su nalog za pretres i pojavili su se u utorak pred kućom tročlane porodice. Otkrili su tragove izbeljivača, ostatke spaljene odeće i krv na podu dnevne sobe, kupatila i u hodniku.

Telo nesretne devojke pronašli su u smeću u dvorištu, gde je bio i kabl kojim je zadavljena, kao i ostali dokazi. Klarisa je na društvenim mrežama neprestano objavljivala fotografije dece, a njeni prijatelji tvrde da je bila 'opsjednuta' bebama.

Navodno je mesec dana pre ubistva trudne Marlen, svoj plan ispričala ćerki koja je odlučila da joj pomogne. Klarisin dečko tog dana se navodno slučajno zatekao u kući i odbio da učestvuje u ubistvu i pobegao. Desiree je priznala zločin, a policija nije objavila detalje ispitivanja Klarise i Pjotra. Suđenje trojici osumnjičenih za ubistvo je zakazano za 3. jun.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track