UBILI GA OD BATINA: Siledžije brutalno PREMLATILE MLADIĆA u vozu, udarali ga dok se nije onesvestio! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: printscreen YT

policija moli za pomoć

UBILI GA OD BATINA: Siledžije brutalno PREMLATILE MLADIĆA u vozu, udarali ga dok se nije onesvestio! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Njujorška policija je policija šokantan video snimak na kojem se vidi kako nepoznate osobe brutalno tuku mladića u metrou.

Napadači su mladića tukli sve dok nije izgubio svest. On je na početku pokušavao zaštititi glavu rukama, ali je od silnih udaraca osato krvavau nesvesti.

Na snimku se vidikako sijedžije momka udaraju najmanje dvadesetak puta pre nego što se snimak završio. Mladić je nešto pokušavao da kaže, ali video nema zvuk pa se ne zna što je rekao.

Njujorška policija saopštila je da su saznali za snimak prošle nedelje kada se pojavio na društvenim mrežama.

"Prvi put smo snimak primetili na Instagramu. Pomislio sam ono što bi i svaki drugi Njujorčanin: 'Ovo je naš grad, ovo ne bi smelo ovde da se događa'“, rekao je detektiv Dermot Šej.

"To je gnusan čin. Svi koji su videli snimak su uznemireni“, dodao je.

Nije za sada poznato gde i kada se tačno dogodio napad. Policija upravo pretražuje bolnice kako bi našla pretučenog mladića. Na žalost, na snimku se ne vide lica napadača i policija moli javnost da im se javi ako zna neke informacije o tom događaju.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja